Princezná Kate ako blondínka! Žiadna dlhá hriva, vlasy zastrihnuté po bradu. Reakcie fanúšikov?

Dlhé hnedé vlasy sú povestnou korunou krásy manželky princa Williama. Ale čo, ak by... Ako by Kate vyzerala s výrazne inými vlasmi? Pozrite sa!

27.09.2023 09:00
debata

Akákoľvek zmena imidžu, hoci len drobná, sa u princeznej z Walesu nikdy neprehliadne. A už vôbec nie, ak ide o jej vlasy, ktoré v prípade manželky princa Williama nesú mnoho prívlastkov – nádherné, oslňujúce, dokonalé…

Počas posledného verejného vystúpenia zaujala...
Princezná Kate ako hosť na charitatívnom...
+18Princezná Kate opäť zabodovala na módnom poli,...

Keďže ich má dlhé a husté, jej kaderníci s nimi dokážu priam čarovať. Nielen počas bežných dní, ale najmä na slávnostných podujatiach ich často zdobia vzácne tiary a vlasy im treba prispôsobiť. Vidieť trojnásobnú mamu so zlým účesom je nemožné.

zväčšiť Počas posledného verejného vystúpenia zaujala... Foto: SITA/AP, Kin Cheung
princezná Kate Počas posledného verejného vystúpenia zaujala princezná Kate zmenou účesu. Či jeho vylepšením. Mnoho jej fanúšikov nedokázalo skryť nadšenie a strúhali jej pochvaly online.

Pred pár dňami sa princezná objavila na verejnosti a predviedla istú zmenu v jej účese. Kate stavila na zvlnené kadere a účes, v ktorom smerom von vyfúkané pramene predĺženej ofiny lemujú tvár. Dlhé pramene zvlnených vlasov jej efektne padali na ramená a siahali až takmer pod oblasť dekoltu.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate s viditeľne kratšími vlasmi -... Foto: SITA/AP
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate s viditeľne kratšími vlasmi - počas návštevy v Dubline.

Viditeľnú zmenu predviedla aj v roku 2020, kedy počas návštevy Írska prekvapila novým zostrihom, kedy zo svojich dlhých vlasov obetovala niekoľko výrazných centimetrov. Vyhladené a skrátené vlasy následne predviedla pred objektívmi.

Ale čo, ak by sa z nej stala blondínka? Alebo si svoju bujnú hrivu nechala zostrihať v dĺžke tesne pod uši a pridala ofinu? S účesovými premenami sa pohrali jej fanúšikovia na jednej z instagramových stránok a tu sú výsledky (preklikať šipkou).

princezná Kate Čítajte viac Malá a pritom taká veľká zmena: Princezná Kate predviedla účes, ktorý vzal internet útokom. Jeho tajomstvo?

Pod kolážami sa následne rozprúdila živá diskusia. Ako sa fanúšikom páčila ako blondínka s krátkym zostrihom? Kate sa dočkala mnohých komplimentov, fanúšikovia písali, že účes jej ubral roky a pôsobí sviežo a moderne. Ale, ako to už na sociálnych sieťach chodí, pribudli aj názory, že účes ju, naopak, robí výrazne staršou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Kate #zmena účesu

+ Dostatok spánku je kľúčom k dobrému zdraviu a pohode.
Nemusíte spraviť všetko dokonalo, všetko sa časom...

+ Zabudnite na ideál krásy, mali by ste sa vo svojom tele cítiť vždy krásne.
Pokúste sa veci do práce vybaviť čo...