Malá a pritom taká veľká zmena: Princezná Kate predviedla účes, ktorý vzal internet útokom. Jeho tajomstvo?

Roky púta pozornosť svojou hustou a krásnou hrivou, ale najnovšie britská princezná Kate predstavila zmenu, ktorá nadchla tisíce jej fanúšikov.

19.09.2023 00:00
princezná Kate Foto: ,
Počas posledného verejného vystúpenia zaujala princezná Kate zmenou účesu. Či jeho vylepšením. Mnoho jej fanúšikov nedokázalo skryť nadšenie a strúhali jej pochvaly online.
debata

Manželka britského princa Williama, následníka trónu, sa počas uplynulého týždňa objavila v anglickom Suttone na návšteve jedného z väzenských zariadení v krajine. Pozornosť však už tradične vyvolal aj jej vzhľad, tentoraz evidentne jemne vylepšený a pozmenený. Dôvodom bol nový účes.

Britain Vogue World Event Čítajte viac Jedna ako trblietavý klenot, druhá v kvetoch 'podľa starej mamy': Takto žiaria princezné Eugenie a Beatrice... ktorá viac?

Štyridsaťjedenročná Kate stavila na zvlnené kadere a účes, v ktorom smerom dovonku vyfúkané pramene predĺženej ofiny lemujú tvár. Dlhé pramene zvlnených vlasov jej efektne padali na ramená a siahali až takmer pod oblasť dekoltu.

Kate, princezná z Walesu, ktorá je patrónkou...
Kate, princezná z Walesu, ktorá je patrónkou...
+3Kate, princezná z Walesu, ktorá je patrónkou...

Podľa viacerých odborníkov sa členka britskej kráľovskej rodiny rozhodla pre veľmi trendový, príťažlivý a sexy look a ĺa sedemdesiate roky. Britský magazín Hello, ktorý poukázal aj na nadšené reakcie z internetu, tiež naznačil, že tajomstvom novej podoby Kate môžu byť príčesky, respektíve predĺžené vlasy pomocou vlasových extenzií.

zväčšiť Princezná Kate z Walesu a jej pôvabný... Foto: SITA/AP, Yui Mok
Princezná Kate z Walesu Princezná Kate z Walesu a jej pôvabný dievčenský look spred pár mesiacov.

Podľa odborníkov môže mať princezná vo vlasoch umiestnené veľmi jemné, takmer neviditeľné pramene vlasov, ktoré sa napájajú na jej skutočné vlasy a celému účesu tak pridávajú hustejšiu štruktúru a dĺžku. Viacerí profesionáli sa zhodli, že tentoraz majiteľka „slávnej kráľovskej hrivy“ využila pomoc, po ktorej siahajú ženy na celej planéte.

Dánska korunná princezná Mary Čítajte viac Prečo kráľovské hrivy vyzerajú tak úžasne? Tajomstvo účesov princeznej Kate či Mary spočíva... skúste to takto

Výsledok, aj v prípade účesu, je však mimoriadne efektný. Ešte viac umocňuje pôvab a ženskosť nositeľky, pričom vlny zjemňujú črty a dodávajú Kate romantickejší nádych.

Pozrite si tiež: Galéria z osláv 50 rokov kraľovania švédskeho kráľa
Princezná Madeleine a jej manžel Christopher...
Nórsky korunný princ Haakon a grécka kráľovná...
+14Nórska kráľovná Sonja a prezident Islandu Guðni...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #účes #predĺženie #princezná Kate

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...