Jedna ako trblietavý klenot, druhá v kvetoch 'podľa starej mamy': Takto žiaria princezné Eugenie a Beatrice... ktorá viac?

Zvyčajne najviac priestoru v médiách získava manželka ich bratranca a následníka trónu. Ale princezné Beatrice a Eugenie sa s tým už asi zmierili. Na nedávnom evente v Londýne však očarili obe a zaradili sa medzi najfotografovanejšie hviezdy večera.

18.09.2023 00:00
debata
zväčšiť Princezná Eugenie sa na evente Vogue World... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Princezná Eugenie Princezná Eugenie sa na evente Vogue World event v Londýne objavila v kreácii Fendi Haute Couture.

Dcéry princa Andrewa prijali pozvanie na ostrosledovaný Vogue World Event, na ktorom sa zišli celebrity šoubiznisu, filmu, hudby a, samozrejme, módy. Aby oslávili štart londýnskeho „fashion-weeku“, ale aj slávny magazín.

805420147 Čítajte viac Princezná Madeleine ako Barbie, jej sestra Viktória ženská v červenej, ale keď prišla manželka ich brata... aha, takto žiari krásna Sofia

V záplave hviezd sa nestratila ani 33-ročná princezná Eugenie či jej o dva roky staršia sestra, princezná Beatrice. Obe dámy patria medzi fanúšičky módy, o čom svedčia blízke väzby s mnohými svetovými dizajnérmi a vďaka statusu a majetku aj možnosť obliecť si mimoriadne luxusné modely. Konieckoncov, potvrdili to aj vo štvrtok večer minulý týždeň.

Speváčka Rita Ora v kreácii Alaia.
Herečka Emilia Clarke pózuje v kreácii Dior na...
+26Herečka Kate Winslet sa tiež objavila na evente...

Princezná Eugenie sa objavila v luxusnej róbe Fendi Haute Couture výraznej zelenej farby s kovovými odleskmi. Model jej zhotovili na mieru, pričom pre Eugenie to bola vôbec prvá spoločenská príležitosť od pôrodu jej syna Ernesta v máji tohto roka.

zväčšiť Princezná Beatrice a jej manžel Edoardo Mapelli... Foto: Profimedia
Princezná Beatrice Princezná Beatrice a jej manžel Edoardo Mapelli Mozzi na akcii Vogue World Event. Princezná mala na sebe kreáciu Richard Quinn.

Jej sestra Beatrice neprišla sama, sprevádzal ju manžel Edoardo Mapelli Mozzi, ktorý sa neskôr v priebehu večer stal garde aj pre jej mladšiu sestru. Beatrice si na módny večer vybrala model šiat s florálnym motívom, dlhými rukávmi a rukavičkami a pelerínovým pláštikom. Kreácia britského dizajnéra Richarda Quinna nadchla najmä módnych kritikov. Mimochodom, počas víkendu predstavil Quinn novú kolekciu a jeho kreácie doslova vyrazili dych.

Princ Harry a Meghan Markle Čítajte viac Toľko lásky a nežnosti v jednom zábere? Oslávenec Harry s manželkou Meghan sa od seba neodtrhli a fanúšikovia... boli dojatí

Richard Quinn je aj dizajnérom, na ktorého módnej prehliadke sa kedysi osobne zúčastnila zosnulá britská kráľovná Alžbeta II. Spoločnosť jej vtedy robila šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour. A zdá sa, že vnučka zosnulej kráľovnej kráča v babičkiných šľapajach. Ktorá z princezien sa páčila vám? Zahlasujte v našej ankete.

debata chyba

+ Neprejedajte sa doma, pokúste ovládnuť svoje chute, všetko je v hlave.
Na určité veci potrebujete povolenie,...

+ Snažte sa obmedziť pečivo, budete sa cítiť omnoho lepšie.
Ak sa budete naozaj snažiť, dotiahnete to tam, kam ste...