Princ George je ním posadnutý! Akú pochúťku si stále pýta najstarší potomok Williama a Kate?

Niektoré deti ich milujú, iné nad nimi ohŕňajú nos. Reč je o domácich pochúťkach, ktorým dávajú mnohí prednosť pred tými z obchodu. Výnimkou nie je ani rodina princa Williama.

20.09.2023 14:00
george Foto: ,
Záber princa Georgea zverejnený pri príležitosti jeho 10. narodenín.
debata

Čo-to práve o domácich pochúťkach, ktoré sa objavili na stole princeznej Kate, prezradil britský moderátor Roman Kemp, ktorý je synom známej britskej dvojice Martina Kempa a Shirlie Holliman. Už pred časom opísal pocity z návštevy, kedy princezná z Walesu navštívila jeho rodičovský dom – viac tu.

Kate si zjavne porozumela s jeho mamou, keďže si často vymieňajú recepty na domáce pochúťky. „Moja mama dala princeznej Kate prepravku jablkového džúsu, ktorý vyrobila a Kate si ho očividne vzala domov,“ povedal Kemp pre The Express.

princezná Kate Čítajte viac Malá a pritom taká veľká zmena: Princezná Kate predviedla účes, ktorý vzal internet útokom. Jeho tajomstvo?

Následne sa podelil o ďalšie zaujímavé informácie: „Keď som ju následne stretol, povedala: ‚Ach môj bože! Prosím, môžeš poďakovať svojej mame… A potrebujeme ešte trochu toho jablkového džúsu, pretože George je ním posadnutý. Stále hovorí: 'Mami, prosím si ten jablkový džús‘.“

Ako ešte dodal, Kate na oplátku poslala jeho rodičom svoj vlastný domáci med. „Kate im posiela med, ktorý vyrába,“ pokračoval. „Takže moja mama dostane med a posiela jablkový džús.“

Minulý mesiac počas rozhovoru pre „The Times“ Roman Kemp podrobne opísal, ako sa prvýkrát objavila Kate na návšteve v jeho rodičovskom dome a čím ho naozaj prekvapila – viac čítajte tu.

Vojvodkyňa  Meghan zvolila ľanové šortky značky...
Princezná Kate v roku 2022 počas návštevy na...
+7Kráľovná Letizia v šortkách značky Pimkie v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ George #princezná Kate

+ Dbajte hlavne na svoje zdravie, je to to najdrahšie čo máte.
Vrátiť sa v čase nedá, preto sa snažte práve...

+ Predchádzajte ťažkostiam, nenechajte aby ste neskôr museli plakať.
Ak niečo chcete dosiahnuť, musíte sa začať aj...