Výbušne krásna Brazílčanka Adriana Lima oslavuje, tu sú jej premeny. Ako jednu z mála ju zdobila miliónová podprsenka

Rodáčka z brazílskej Bahie, modelka Adriana Lima, oslávila 12. júna 42 rokov. Pripomeňte si ju na módnych šou Victoria's Secret či na červených kobercoch.

13.06.2023 14:30
adriana lima Foto:
Adriana Lima na pódiu šou Victoria's Secret v roku 2013.
debata

Brazílska modelka Adriana Lima sa v roku 2000 stala jedným z anjelov značky spodnej bielizne Victoria's Secret, čo jej vynieslo milióny dolárov, niekoľko rokov sa objavovala v top desiatke najlepšie zarábajúcich modeliek sveta. V roku 2014 sa stala dokonca jednou z mála krások, ktoré mali možnosť na pódiu počas slávnej šou Victoria's Secret odprezentovať Fantasy Bra – špeciálnu niekoľkomiliónovú podprsenku, ktorú každoročne vyrobili špeciálne na módnu šou vychytení klenotníci.

zväčšiť Alessandra Ambrosio (vpravo)  a Adriana Lima na... Foto: SHUTTERSTOCK
Alessandra Ambrosio (vľavo) a Adriana Lima Alessandra Ambrosio (vpravo) a Adriana Lima na pódiu šou Victoria's Secret v roku 2014 v miliónových Fantasy Bras.

Hoci jej štíhla postavička bola pre modeling ako stvorená, v rodnej Brazílii ju ako tínedžerku až tak neobdivovali. V minulosti pre magazín Gala povedala: „Pochádzam z Bahie v Brazílii a odjakživa som bola veľmi chudá. Ale u nás tento typ dievčat neletel – boli to skôr ženy s krivkami, práve tie muži milovali. Nikdy som medzi ne akosi nezapadla a necítila som sa dobre, keď som mala na sebe krátke šortky a ukazovala svoje chudé dlhé nohy svetu.“

Brazílska modelka Adriana Lima v roku 2016.
Brazílska modelka Adriana Lima v roku 2006...
+7Brazílska modelka Adriana Lima v roku 2015.

Preslávila ju nielen značka spodnej bielizne Victoria's Secret, ale aj dlhoročná spolupráca s kozmetickou značkou Maybelline, rovnako často sa objavovala v plavkách na plagátoch talianskej značky Calzedonia.

Alessandra Ambrosio (vľavo)  a Adriana Lima Čítajte viac Ako anjelikom Victoria's Secret im pri nohách ležal svet. Dnes sú z nich čerstvé 40-ničky a pohľad na ne je stále ohurujúci

Brazílska modelka Adriana Lima sa v roku 2009 vydala za srbského basketbalistu Marka Jarića. Svoje áno si povedali na tajnom súkromnom obrade 14. februára vo Wyomingu. Pätnásteho novembra toho istého roka sa im narodila prvá dcéra Valentina, jej sestra Sienna prišla na svet 12. septembra 2012. Dvojica oznámila rozchod v máji 2014. V roku 2022 priviedla modelka na svet svoje tretie dieťa, syna, ktorého otcom je Andre Lemmers.

 Adriana Lima na pódiu šou Victoria's Secret v...
 Miranda Kerr na pódiu šou Victoria's Secret v...
+9Alessandra Ambrosio na pódiu šou Victoria's...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #Adriana Lima #Victoria's Secret

+ Nezabudnite na odpočinok, je nevyhnutný pre vaše zdravie.
Neriskujte s peniazmi, momentálne si to nemôžete...

+ Neriskujte svoje zdravie, obetujte radšej čas nato, aby ste sa cítili dobre.
Neberte si na plecia viac ako...