Ako anjelikom Victoria's Secret im pri nohách ležal svet. Dnes sú z nich čerstvé 40-ničky a pohľad na ne je stále ohurujúci

Miranda Kerr, Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio či Adriana Lima - štvorica slávnych topmodeliek, ktorých mená boli roky spájané so značkou spodnej bielizne Victoria's Secret.

22.04.2023 06:00
Alessandra Ambrosio (vľavo)  a Adriana Lima Foto:
Alessandra Ambrosio (vpravo) a Adriana Lima na pódiu šou Victoria's Secret v roku 2014.
debata

Aj vďaka nej zarábali milióny dolárov a ich tváre či telá zdobili titulky módnych magazínov, usmievali sa z obrovských billboardov, boli hviezdami módnych prehliadok. Postupne sa prehupli cez okrúhlu 40-ku a sú z nich hviezdy sociálnych sietí s miliónmi fanúšikov.

 Adriana Lima na pódiu šou Victoria's Secret v...
 Miranda Kerr na pódiu šou Victoria's Secret v...
+9Alessandra Ambrosio na pódiu šou Victoria's...

Počas týždňa sa stala 40-ničkou Austrálčanka Miranda Kerr. Do sveta modelingu vstúpila už ako 13-ročná. Niekdajšia manželka Orlanda Blooma sa preslávila ako jeden z anjelov svetoznámej značky spodnej bielizne Victoria's Secret, s ktorou spolupracovala v rokoch 2007 až 2013. Slávna hnedovláska momentálne žije v druhom manželstve. V roku 2017 sa vydala za spoluzakladateľa aplikácie Snapchat Evana Spiegela, je trojnásobnou mamou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miranda (@mirandakerr)

Meter osemdesiat vysoká kráska z Brazílie, Gisele Bündchen, má 42 rokov. V rokoch 2002 až 2017 bola Bündchen najlepšie platenou modelkou sveta (v roku 2016 zarobila 30 miliónov dolárov). Ako anjelik Victoria's Secret sa prezentovala v rokoch 1999 až 2006. Topmodelka je dvojnásobnou mamou, otcom jej detí je hráč amerického futbalu Tom Brady. Pred oltár sa postavili v roku 2009, koniec manžestva ohlásili len nedávno, na jeseň 2022.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gisele Bündchen (@gisele)

42-ročná Alessandra Ambrosio začala s modelingom ako 15-ročná. Spolu s kolegyňami z Brazílie, Gisele Bündchenovou a Adrianou Lima, roky patrila a stále patrí medzi najlepšie zarábajúce modelky sveta. V roku 2016 bol jej ročný zárobok z modelingu 5 miliónov dolárov. Anjelikom Victoria's Secret bola dlhé roky – od roku 2004 do roku 2017. Slávna Brazílčanka vychováva dcérku Anju a syna Noaha, ich otcom je jej bývalý partner, producent Jamie Mazur.

Adriana Lima bola bezmála dvadsať rokov tvárou jedného z najznámejších výrobcov dámskej bielizne. Aj to brazílskej rodáčke zabezpečilo status sexsymbolu a milióny na účte. Trojnásobná mama oslávi v júni 42 rokov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adriana Lima (@adrianalima)

 Miranda Kerr na pódiu šou Victoria's Secret v...
Topmodelka Miranda Kerr v bielej kreácii Alex...
+12 Miranda Kerr a jej prvý manžel Orlando Bloom v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Alessandra Ambrosio #Gisele Bündchen #Miranda Kerr

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....