Starnúť s gráciou? Sedemdesiatnik Sylvester Stallone to vidí inak

76-ročný Sylvester Stallone neznáša frázy o starnutí.

09.11.2022 11:00
Sylvester Stallone Foto: ,
Sylvester Stallone na podujatí platformy Paramount +.
debata

V rozhovore pre magazín The Hollywood Reporter dostal slávny filmový Rambo otázku, či sa cíti na svoj vek. Ako odpovedal? „Cítim sa veľmi nezrelý. Vždy som nenávidel frázu ‚správaj sa primerane veku‘. A takisto mi vadí fráza ‚starnúť s gráciou‘. Ako starneme, nedá sa o grácii veľmi hovoriť.“ Proces starnutia má u neho inú tendenciu. "Čím som starší, tým viac sa snažím objať dieťa vo mne,“ prezradila slávna akčná hviezda.

Sylvester Stallone a Jennifer Flavin v roku 2018.
Sylvester Stallone a Jennifer Flavin v roku 2016.
+3Sylvester Stallone a Jennifer Flavin a ich tri...

Ako dodal, jeho fyzická kondícia už nie je taká, ako bývala. „Svoj vek cítim aj preto, že som mal toľko zranení. Mám za sebou päť operácií chrbta, tri operácie krku, bol som operovaný na obe ramená, koleno, členok a päste,“ povedal. Celkovo bol operovaný 25-krát. "A to veru cítim.“ Stallone zároveň zdôraznil, že aktívny neprestáva byť ani ako 76-ročný. „Po rozcvičke sa cítim naozaj dobre. Energia mi nechýba.“

Sylvester Stallone Čítajte viac Presne pred 40-timi rokmi sa zo Stalloneho stal Rambo! Rozlúčka prišla v roku 2019

Okolo herca bolo pred pár mesiacmi poriadne horúco, nešlo však o jeho zdravie, ale o manželstvo. Koncom augusta svet obletela správa o krachu prominentného manželstva slávneho herca a modelky – Sylvestra Stalloneho (76) a Jennifer Flavinovej (54). Koncom septembra však niekdajšia modelka rozvod zrušila a párik je opäť spolu.

Sylvester Stallone a Jennifer Flavin sa zosobášili v roku 1997. Majú spolu tri dcéry: Sophiu (25), Sistine (24) a Scarlet (20). V máji 2022 pár oslávil 25. výročie svadby. Pre herca išlo o tretie manželstvo, v rokoch 1985–1987 bol ženatý s modelkou a herečkou Brigitte Nielsenovou, pred ňou stála po jeho boku Sasha Stallone (1974 – 1985).

Zľava: Sophia Stallone, Sylvester Stallone,...
Jennifer Flavin a Sylvester Stallone na...
+7Sylvester Stallone a Andrea Savage  na premiére...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sylvester Stallone

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...