Náhodné stretnutie, rozchod, aféry s modelkami, dlhé manželstvo! Taký bol milostný príbeh Stalloneho a Flavinovej

Sylvester Stallone (76) a Jennifer Flavin (54) tvorili 25 rokov priam ukážkový manželský pár Hollywoodu.

26.08.2022 13:00
fla2010 Foto:
Sylvester Stallone a Jennifer Flavin v roku 2010.
debata

Ako je už pár dní známe, aj táto rozprávka sa skončila. Niekdajšia modelka podala žiadosť o rozvod. „Som smutná, lebo som po 25 rokoch manželstva požiadala o rozvod s mojím manželom Sylvesterom Stallonem,“ povedal Flavin pre magazín People a dodala: "Zrejme už nebudeme manželmi, ale vždy si budem vážiť 30-ročný vzťah, ktorý sme prežili.“

fla2018 Čítajte viac Stallone a Flavin sa rozvádzajú! Som smutná, netají modelka, ktorá so slávnym Rockym prežila 30 rokov

Ako sa ich vzťah pred rokmi vôbec začal? Sylvester Stallone a Jennifer Flavin sa stretli náhodou, ešte v roku 1988. Podľa medializovaných informácií vtedy 19-ročnýá modelka navštívila Hollywood a náhodou v reštaurácii stretla hviezdu filmov Rocky či Rambo, ktorá mala vtedy za sebou už dve manželstvá. V rokoch 1985–1987 bol Stallone ženatý s modelkou a herečkou Brigitte Nielsenovou, pred ňou stála po jeho boku Sasha Stallone (1974 – 1985). Z tohto vzťahu pochádzajú aj jeho synovia Seargeoh, narodený v roku 1979 a zosnulý Sage (1976–2012). Stalloneho turbulentné manželstvo s dánskou modelkou Brigitte Nielsen (59) zostalo bezdetné.

Sylvester Stallone a Jennifer Flavin koncom...
Sylvester Stallone a Jennifer Flavin v roku 2010.
+8Sylvester Stallone a Jennifer Flavin v roku 2018.

Flavin vstúpila do Stalloneho života koncom 80-tych rokov a v lete 1990 sa obaja prvýkrát spolu objavili na červenom koberci v Los Angeles. Ale vzťah nevydržal a v roku 1994 sa rozišli. Ako povedala Flavin v minulosti pre magazín People, Stallone tak urobil v šesťstranovom lis­te.

zväčšiť Niekdajšia modelka a herečka Brigitte Nielsen. Foto: SHUTTERSTOCK
nielsen Niekdajšia modelka a herečka Brigitte Nielsen.

Po rozchode si slávny Rocky začal s modelkou Janice Dickinson (67), ktorá porodila dcérku, ktorá mala byť Stalloneho. Napokon však vyšlo najavo, že otcom dcérky nie je slávny svalovec a prišiel rozchod dvojice. Herec ešte prežil krátky vzťah s modelkou a herečkou Angie Everhart (52), no v roku 1995 sa opäť dal dohromady s Flavinovou.

Sylvester Stallone a jeho manželka Jennifer Flavin. Čítajte viac Manželku nahradil pes a už sa šušká o rozvode! Ako to teda je s manželstvom Sylvestra Stalloneho?

Tentoraz ich vzťah vydržal, dvojica sa dočkala rodinky. V auguste 1996 sa im narodila prvá dcéra Sophia Rose (25), o pár mesiacov na to, v máji 1997, sa postavili pred oltár. V júni 1998 sa im narodila dcéra Sistine Rose (24) a v máji 2002 sa pár dočkal poslednej dcérky, Scarlet Rose (20).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Silvester Stallone #Jennifer Flavin

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...