Myslela som si, že som ešte mladá! Jennie Garth už tri roky bojuje s touto diagnózou

Bývalá hviezda seriálu "Beverly Hills 90210" Jennie Garth (50), predstaviteľka seriálovej Kelly Taylorovej, tri roky zápasí s artrózou.

10.05.2022 15:00
Herečka Jennie Garth Foto:
Herečka Jennie Garth.
debata

Pritom bola presvedčená, že na takúto diagnózu je ešte primladá. Nie je to však pravda. Herečka pre magazín „Insider“ povedala, že vo veku 47 rokov si začala všímať stuhnutosť prstov a rúk, ako aj bolesť v kolenách. Keď jej napokon chorobu diagnostikovali, zostala v šoku.

Jennie Garth na zábere z roku 2020.
Jennie Garth a vo filme   "A Kindhearted...
+7Herečka Jennie Garth.

„Myslel som si, že som na artrózu ešte mladá,“ povedala 50-ročná herečka. "Človek nemyslí na to, ako ho to spomalí alebo, že ho niečo bude brzdiť v činnostiach, ktoré robí každý deň,“ povedala pre magazín.

Našla však spôsoby, ako sa s chorobou vysporiadať. Pomáhajú jej strečingové cvičenia, hranie golfu aj venčenie psov. „Ak viete, s čím máte fyzicky do činenia, vždy existuje riešenie,“ povedala Garth. „Rozhodne sa nenechám ničím obmedzovať.“ Hviezda kultového seriálu sa vo svojom živote snaží zamerať na pozitívne veci, chorobu opisuje slovami: „Bol to len ďalší zaujímavý vývoj v mojom dozrievaní.“

Jennie Garth Čítajte viac Miloval ju Dylan aj Brandon! Kelly z Beverly Hills oslávila 50-ku, takto s ňou šiel čas

Čo je artróza?
prípade artrózy sa ochranná vrstva chrupavky v kĺboch ​​stenčuje, čo vedie k bolestiam a následnému obmedzeniu v pohybe. Ide o najčastejšiu formu degeneratívnych ochorení. U žien sa objavuje okolo 50-teho roku života a u mužov o desať rokov neskôr. Nezvratné poškodenie tkaniva môže viesť k nutným chirurgickýcm zákrokom, ako sú náhrady bedrového, ramenného alebo kolenného kĺbu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennie Garth #Beverly Hills 902 10

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...