Miloval ju Dylan aj Brandon! Kelly z Beverly Hills oslávila 50-ku, takto s ňou šiel čas

Blondínku Jennie Garth, rodáčku z amerického Illinois, celosvetovo preslávila rola Kelly Taylorovej v seriáli Beverly Hills 902 10 (1990 – 2000). 3. apríla oslávila ohrúhlu 50-ku.

04.04.2022 09:08
Jennie Garth Foto:
Luke Perry a Jennie Garth v roku 1993 v seriáli Beverly Hills 902 10 (1990 - 2000).
debata

Príhody partie stredoškolákov s napätím sledoval celý svet, seriál sa dostal aj na slovenské obrazovky. Jennie Garth sa stala súčasťou hitu od jeho prvej časti, rokmi pred kamerami poplietla hlavu aj dvom hlavným mužským idolom – Brandonovi Walshovi a Dylanovi McKayovi, ktorých stvárňovali herci Jason Priestley a Luke Perry.

Jennie Garth na zábere z roku 2020.
Jennie Garth a vo filme   "A Kindhearted...
+7Herečka Jennie Garth.

Hoci má Garht na svojom hereckom konte vyše 40 filmových či televíznych rolí, slávu tínedžerského seriálu sa jej prekonať nepodarilo. Pred kamerou je ju vidieť stále, v roku 2021 si zahrala v snímke „A Kindhearted Christmas“.

Muži sa okolo peknej hviezdy „točili“ nielen pred seriálovými kamerami. V reálnom živote je herečka trojnásobnou mamou a aktuálne žije v treťom manželstve. V rokoch 1994 až 1996 bola vydatá za Daniela Clarka. Následne sa pri nakrúcaní snímky Nebezpečný vzťah (1996) zoznámila s hercom Petrom Facinellim, ktorý je známy najmä ako Carlisle Cullen z filmovej série Twilight. Dvojica sa zosobášila v roku 2001, pričom má spolu tri dcéry. Ich manželstvo sa rozpadlo v roku 2013. V roku 2014 začala Garth randiť s hercom Davidom Abramsom, ktorý je od nej mladší o 9 rokov. V roku 2015 sa dvojica zosobášila, na obrade sa zúčastnili aj herečkine dcéry Luca, Lola a Fiona. A hoci ich manželstvo už stálo tesne pred rozvodom, dvojica krízu napokon ustála.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennie (@jenniegarth)

Garth je aktívna aj na sociálnych sieťach, na Instagrame ju sleduje takmer milión fanúšikov. Herečka sa delí aj o zábery z čias minulých, často spomína na svojich seriálových kolegov, zvlášť na zosnulého Lukea Perryho. Ale pribúdajú aj jej rodinné fotografie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennie (@jenniegarth)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennie Garth

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...