Ktorému páru to pristalo počas druhého večera Let's Dance najviac? Hlasujte!

Druhé kolo tanečnej šou sa opäť nieslo aj v znamení nápaditých kostýmov, ktoré dotvárali celkový dojem z toho-ktorého súťažného tanca.

16.03.2022 06:00
debata

Druhé kolo šou Let's Dance sa už nieslo aj v znamení vyraďovania. Prvým párom, ktorý opustil parket, bol herec Marek Fašiang a jeho tanečná partnerka Adriana Mašková. V nedeľu tak na divákov Markízy čaká zvyšných desať párov.

Marek Fašiang a Adriana Mašková, lets dance, Čítajte viac Vincze to pred vyraďovaním tanečným párom v Let's Dance neuľahčil! Dlhú neistotu preťalo až meno: Marek Fašiang

Stylisti počas druhého večera opäť predviedli, ako dokáže kostým výstižne podčiarknuť choreografiu toho-ktorého súťažného tanca. Na rozdiel od prvého kola, kedjej cha-cha sa u obľúbenej herečky nieslo v kratučkom, oči ťahajúcom tanečnom kostýme.

Herečka Zuzana Šebová sa v druhom kole ukázala v nádherných šatách červenej farby, ktoré podčiarkli jej súťažný tanec večera, ktorým bol waltz. Podobne „nadýchanú“ róbu na parkete predviedla aj Aicha, ktorá odtancovala takisto waltz. Hravý kostým mali na sebe Marek Fašiang a jeho partnerka Adriana, ktorých tancom večera bol quickstep.

Ján Ďurovčík, Tatiana Drexler, Adela Vinczeová a Jorge Gonzales. Čítajte viac Vinczeová kraľovala v bielej, krásna markízačka Slačková s prestrihmi na bruchu. A kto je tá dáma v červenom?

Pozrite si galériu a hlasujte za pár, ktorému to pristalo počas druhého večera najviac! Vyberáte z jedenástich dvojíc – Marek Fašiang a  Adriana Mašková, Zuzana Kubovčíková Šebová a Vilém Šír, Diana Mórová a Marek Bureš, Aicha a Fabio Belucci, Kristína Svarinská a Marek Klič, Fero Joke a  Vanesa Indrová, Adam Bardy a Dominika Rošková, Michal Kovačič a Simona Brecíková, Ján Koleník a Vanda Poláková, Attila Végh a  Eliška Lenčešová, Dominika Cibulková a Róbert Pavlík.

Adam Bardy a Dominika Rošková počas 2. kola...
Fero Joke a  Vanesa Indrová  počas 2. kola...
+8Michal Kovačič a Simona Brecíková počas 2. kola...

Čo robia s Jánom Koleníkom komplimenty na jeho účinkovanie v Let's Dance? O tanečnej šou porozprával pre TV Pravda!

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Let's Dance

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....