Vinczeová kraľovala v bielej, krásna markízačka Slačková s prestrihmi na bruchu. A kto je tá dáma v červenom?

Aj druhé finále tanečnej súťaže Let's Dance sa nieslo v znamení pôvabných dám - nielen pred kamerou, ale aj v hľadisku. Ako dopadla móda žien na druhom televíznom galavečere?

14.03.2022 18:41
Ján Ďurovčík, Tatiana Drexler, Adela Vinczeová... Foto:
Porota druhého kola Let´s Dance - zľava: Ján Ďurovčík, Tatiana Drexler, Adela Vinczeová a Jorge Gonzales.
debata (2)

Mohlo by sa zdať, že sa opakujeme, no v prípade moderátorky a porotkyne Adely Vinczeovej sa jednoducho nedá inak. Televízna tvár sa znovu spojila s dizajnérkou Michaelou Ľuptákovou a tak sa otvára aj priestor na porovnávanie. Z toho medzi kolom minulým a druhým vyšla celkom víťazne práve biela večerná toaleta, v ktorej sa Vinczeová objavila pred kamerami.

Herečka Zuzana Vačková prišla aj v sprievode...
Moderátorka a influencerka Becca.
+17Fotografka Petra Ficová.

Príťažlivá silueta, strih, ktorý lichotí, opticky predlžuje a vyzdvihuje modelkovské miery, patričná pompéznosť a svieži detail. K tomu pôvabná farba (Adela už mnohokrát ukázala, že svetlé tóny – biela a off-white biela jej pristanú) a čo ešte viac aj veľmi príťažlivá úprava s jemne romantickým nádychom docieleným čelenkou. Vinczeová jednoducho vyzerala tentoraz na jednotku s hviezdičkou.

Modelka a moderátorka Janka Slačková. Foto: TV Markíza
MACO8627 Modelka a moderátorka Janka Slačková.

O tom, že svetlé tóny krémovej bielej patria k stávke na istotu a tiež zvyčajne sú aj správnou voľbou pre večerný koktejlový look, svedčil aj výber modelky a moderátorky Janky Slačkovej. Jej nohavicový kostým niesol mierne maskulínny nádych, detaily prestrihu v drieku však fungovali efektne a sexy. Príťažlivá bola zvýraznená línia pliec a zväčšená ramená, ktoré tak v súzvuku s driekom naznačovali siluetu presýpacích hodín. Cení sa aj to, že Slačková nešla prvoplánovo po večernej róbe, ale stavila práve na elegantný kostým.

Zdá sa že heslo večera znelo, nech žijú nohavicové kostýmy! Obliekli si ho aj Zuzana Vačková či podnikateľka s krásou Natália Selveková. Ako to zvládli? Pozrite sa na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Adela Vinczeová #Let´s Dance #Janka Slačková #Natália Selveková

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...