Túžba po zmenách v kariére ide naprieč generáciami: Hitom bude práca odkiaľkoľvek

V nedávnom materiáli zverejnenom v denníku Pravda prišla na pretras aktuálna téma týkajúca sa pracovného života. Ľudia už vnímajú zamestnanie inak, zhodli sa odborníci a odrazilo sa to aj v náraste výpovedí a zmene zamestnaní.

14.09.2021 06:00
debata (13)

VIDEO SI POZRITE TU:

Video

Upratovanie si v kariérnom alebo aj súkromnom živote je podľa viacerých práve odrazom zmeny našich priorít. Hoci mnohí ich prehodnocovali dlhodobo, bola to práve pandémia koronavírusu, ktorá naše vnútorné rozhodovania, váhania a premýšľanie nad tým, ako ďalej, zintenzívnila a často nás aj nasmerovala k novým voľbám.

Kým nedávno sme sa zhovárali v relácii Ide o nás o kríze stredného veku a tom, čo so sebou prináša – aktuálna téma našej relácie čiastočne nadväzuje na minulú tému, no posúva ju do oblasti nášho kariérneho života, zmien na pracovnom trhu a zmien v osobných prioritách a prístupe k práci.

IMG-20210826-WA0004 Čítajte viac Kríza stredného veku? Ak na sebe nepracujeme, môže nás poriadne 'otrieskať'

Ako poznamenala jedna z hostí, change-facilitátorka Jana Bernaťáková, túžba po zmene sa nesie naprieč generáciami a zamestnávatelia na ňu musia reagovať.

Okrem Jany Bernaťákovej bola hosťom aj PR manažérka spoločnosti Profesia Nikola Richterová, ktorá do tematiky vniesla niekoľko zaujímavých štatistických poznatkov. Viac si pozrite v novej epizóde relácie Ide o nás.

Podcastovú verziu epizódy Ide o nás si môžete vypočuť tu

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #priority #zmena #zivot #téma #pandémia #Ide o nás

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...