Fíha! Ana Ivanovičová prezradila, koľkými jazykmi plynule hovorí jej syn

Ana Ivanovičová (33) patrila dlhé roky k najkrajším tenistkám sveta.

24.08.2021 09:00
Ana Ivanovičová Foto:
Ana Ivanovičová.
debata (1)

Dnes je z nej už dvojnásobná mama a takisto manželka nemeckého futbalistu Bastiana Schweinsteigera. V rozhovore pre magazín Gala krásna tmavovláska opísala, ako zvláda svoje povinnosti mamičky dvoch malých synov aj to, či s manželom majú vlastný recept na šťastie. Ako ho teda opísala:

„My o tom až tak veľmi neuvažujeme. Snažíme sa zamerať na náš rodinný život a nasledovať naše srdcia. V minulosti sme mali skvelú kariéru a veľké úspechy. Dnes získavame veľa novej inšpirácie a dávame si nové ciele, najmä tie, ktoré sa týkajú našej rodiny,“ opísala krásna Ana.

Ana Ivanovičová Čítajte viac Zdravá maškrta len z 3 ingrediencií podľa Ivanovičovej! Naozaj jednoduchá príprava

Akým jazykom na najčastejšie hovorí v manželstve Srbky a Nemca? „Doma hovoríme nemecky, anglicky, srbsky a trochu aj španielsky. S chlapcami sa rozprávam prevažne srbsky a Bastian nemecky. Luka, starší z našich synov, hovorí plynule troma jazykmi. Mladší syn zatiaľ veľa nehovorí.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ana Ivanović (@anaivanovic)

Obaja športovci svoje profesionálne kariéry ukončili, akej aktivite sa venujú spoločne? „Vždy sa snažíme nájsť si čas pre seba, potom si spolu zahráme tenis alebo golf. A milujeme naše večerné randenie.“

Futbalista Bastian Schweinsteiger a Ana Ivanovičová, bývalá jednotka svetového rebríčka WTA, sú manželmi od roku 2016 a tešia sa z dvoch potomkov. Po svadbe snov v Benátkach sa ich dvojčlenná rodinka rozrástla veľmi rýchlo. Syn Luka sa narodil v roku 2018, mladší syn prišiel na svet v roku 2019.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Ana Ivanovičová #Bastian Schweinsteiger

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...