33-ročná niekdajšia tenistka Ana Ivanovičová sa dlhodobo snaží svojich fanúšikov na Instagrame, ktorých má 1,5 milióna, inšpirovať k zdravému životnému štýlu. Ako dvojnásobná mama sa teší z naozaj skvelej postavičky, za ktorú vďačí pravidelným tréningom a práve spomínanej strave. Pred časom sa pochválila maškrtou, ktorej príprava je taká jednoduchá, že ju zvládne aj ten, kto s prípravou dezertov či maškŕt nemá takmer žiadne skúsenosti.
Potrebujeme len tri ingrediencie – banány, arašidové maslo a horkú čokoládu.
Ako na to?
- Banány nakrájame na kolieska
- Dve kolieska zlepíme dohromady arašidovým maslom
- Vo vodnom kúpeli roztopíme horkú čokoládu
- Tekutou čokoládou potom polejeme banánové kolieska, alebo ich namočíme do čokolády – či už celé alebo iba do polovice
- Necháme v chladničke asi 2 hodiny, podávame
Vyskúšajte aj ďalšie zdravšie banánové dezerty podľa TV Varecha
Zoznam surovín a textový postup nájdete v recepte Pohánkovo-banánový dezert na Varecha.sk
Zoznam surovín a textový postup nájdete v recepte Ovseno-banánový koláč na Varecha.sk
Zoznam surovín a textový postup nájdete v recepte Bezlepkové brownies na Varecha.sk