Pauline Rochas: Parfum nás vracia k nášmu pôvodu, môže nás aj uzdraviť

Vyrastala v spojení s prírodou a jej život sa spája s prostredím Francúzskej riviéry, ale aj slávnym vinárskym regiónom Bordeaux. Vnučka zo slávnej francúzskej rodiny Pauline Rochas pokračuje v tradícii, ku ktorej ju viedla stará mama, ale aj odkaz jej starého otca, ktorého sama nepoznala.

31.05.2021 07:00
IMGL8709  c  Michael Du  rr ed Foto:
Pauline Rochas vyrába vlastné parfumy, ale svoje slávne priezvisko pri nich nepoužíva.
debata

Áno, ak by to niekomu nebolo jasné, Pauline Rochas pochádza zo slávneho rodu Rochas, ktorý kedysi formoval svet modernej módy a tiež postupne obohatil trh niekoľkými vlastnými vôňami. Jej rodina neskôr značku predala a aj preto sa dnes Pauline neprezentuje v produktoch so svojím priezviskom. Môže však používať bohaté skúsenosti a talent, ktorý zjavne majú u nich v rodine v génoch.

„Moja stará mama Helene (pozn. Rochas) bola vizionárkou, ktorej štýl bolo cítiť vo svete umenia, kultúry aj módy. Zároveň mala rada vône a vždy sa ma pýtala na môj názor. Odmalička som bola súčasťou tohto sveta a postupne som aj ja chcela vytvoriť vlastnú. Najprv som sa však venovala fotografovaniu,“ prezradila v relácii Showbiz televízie TA3 Pauline Rochas.

Video

Po práci vo svete reklamy sa napokon vrhla do tvorby vlastných parfumov na prírodnej báze. Okrem nich sa v jej kolekcii objavujú aj bytové vône či vonná sviečka. Na Slovensku ich len pred pár týždňami uviedla v rámci jednej z prémiových kliník krásy. Urobila tak dokonca osobne, keďže do Bratislavy jazdí vraj celkom rada.

Slovenský trh nie je pre ňu novým miestom určite aj preto, že pred bezmála troma rokmi poskytla exkluzívny rozhovor Magazínu Pravdy a už vtedy sa po jeho zverejnení objavilo niekoľko zákaziek, ktoré prišli priamo od našich čitateľov.

Viac zaujímavostí a videí z relácie Showbiz na TA3 nájdete tu.

Pauline Rochas vyrába vlastné parfumy, ale... Foto: Michael Dürr
Pauline Rochas Pauline Rochas vyrába vlastné parfumy, ale svoje slávne priezvisko pri nich nepoužíva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #rodina #dedičstvo #vôňa #Pauline Rochas #Helene Rochas

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...