Zvodná Pocisková, chameleón Vinczeová či Marcinkovej bezchybná elegancia: Toto je 25 najlepšie oblečených hviezd z Let's Dance! Nechýbajú ani páni z Dunaja

Pondelňajšie popoludnie patrilo pravidelne počas uplynulých desiatich týždňov aj móde účinkujúcich, hviezd a pozvaných hostí na tanečnej šou Let's Dance. Tú s úspechom uzatvorilo ešte počas predminulej nedele víťazstvo Jakuba Jablonského, my sa vrátime ešte k módnym triumfom deviateho ročníka.

13.05.2024 15:06
ZAK 9296 Foto:
Na finále Let´s Dance nechýbala ani herečka Nela Pocisková.
debata

Na fialovom koberci, ktorý dominoval vstupu do priestorov bratislavskej Incheby, sa počas tohto roka vystriedalo niekoľko desiatok známych tvárí. Prišli známe Slovenky, ale aj populárne Češky, nechýbali tváre televízie, hudby či filmu, ale tiež napríklad hrdinovia a idoly z prostredia sociálnych sietí. Medzi nimi v neposlednom rade bodovali aj mená, ktoré boli priamo súčasťou zostavy účinkujúcich či poroty.

Adela Vinczeová Čítajte viac Najsexi podoba Adely Vinczeovej, akú ste videli... Má ju na svedomí žena, s ktorou robí roky, toto prezradila o nej moderátorka

Vybrali sme 25 najlepšie oblečených dám a pánov deviateho ročníka Let's Dance, ktorých nájdete v našej galérii. U niektorých sme vybrali aj viacero lookov, keďže napríklad moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová, ale tiež napríklad herečka Nela Pocisková alebo Gabriela Marcinková zaujali viacnásobne.

Herečka Gabriela Marcinková v kreácii Idy Sándor.
Na finále Let´s Dance nechýbala ani herečka...
+27Moderátorka Adela Vinczeová v kreácii od...

Špeciálnu pozornosť si tento rok vyslúžila menovaná Vinczeová, ktorá sa pred objektívmi menila ako chamaleón a prezentovala módu českých aj slovenských dizajnérov. Jedným z najprekvapi­vejších lookov boli napríklad žlté minišaty s rolákom od Zuzany Kubíčkovej, ale tiež minišortky a smoking od Zuzany Kanisovej.

Porotkyňa a moderátorka Adela Vinczeová v... Foto: TV Markíza
ZAK 8335 Porotkyňa a moderátorka Adela Vinczeová v kreácii od Zuzany Kubíčkovej.

Prím na červenom koberci hrali metalické odlesky (trblietala sa moderátorka Lucia Hlaváčková či misska Petra Siváková), elegantná čierna (pristala Petre Polnišovej aj Kike Ďurišovej) a hollywoodska červená (očarila v nej Natália Selveková či Daniela Písařovicová).

Tyla Čítajte viac Úchvatná Zendaya ponúkla démonickú krásu, Lopez ilúziu nahoty a Penelope Cruz so Šarapovovou boli ako z rozprávky: MET gala opäť ošiaľom módy

Množstvo dám prezentovala práve glamour v podobe módy z červených kobercov ako ju poznáme z mnohých veľkolepých podujatí – v tomto smere sa darilo napríklad štylistke a influencerke Mirke Dobiš Michalkovej, ale aj influencerkám Lucy Pug a Naty Kerny.

Herečka Gabriela Marcinková v kreácii Idy Sándor. Foto: TV Markíza
Gabriela Marcinková Herečka Gabriela Marcinková v kreácii Idy Sándor.

Tanečnica Natália Glosíková po vyradení jej partnera Jána Tribulu zdobila fialový koberec v rozličných podobách, najvydarenejší bol „španielsky“ flamenco look a detaily v podobe čerešničkovej bižutérie. Speváčka Emma Drobná zažiarila vo vydarenom spojení s Ferom Mikloškom, herečke Jane Kovalčikovej najviac vyšla stávka na dizajnérku Petru Kovács a v našom výbere hostí, ktorí si obliekli domácu tvorbu, nechýba ani Denisa Mendrejová.

trio Čítajte viac Krása zachráni svet, hovorí Zuzana Kanisová. Postarala sa o to aj sama, navrhla šaty pre Vinczeovú a Hlaváčkovú

Objavili sa čisté línie, jednoduché siluety a luxusné materiály či minimalistické strihy s dôrazom na precízne vypracovanie (Monika Horváthová, Michaela Kocianová či Alexandra Gachulincová). A napríklad herečka Gabriela Marcinková vyzerala úchvatne v čiernej kreácii od Idy Sándor so špagetovým viazaním okolo krku.

Influencerka Miroslava Dobiš Michalková. Foto: TV Markíza
MACO3681 Influencerka Miroslava Dobiš Michalková.

Odvážnejší boli aj páni – pozornosť si právom vyslúžil herec Peter Pecha, známy zo seriálu Dunaj, k vašim službám, ale aj jeho seriálový kolega Jakub Švec. Súčasný, viac streetový a rebelskejší prístup potom doplnili elegantní páni ako Ján Koleník či Marián Gáborík. Viac si už pozrite v galérii. A keby vám módy bolo málo, na ďalšej strane nájdete kompletný zoznam módy hostí z doterajších súťažných večerov.

Najsexy podoba Adely Vinczeovej, akú ste videli? Má ju na svedomí žena, s ktorou robí roky, toto prezradila o nej moderátorka
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #najlepšie oblečení #móda #odev #Let´s Dance

+ Malé zmeny v rutine môžu priniesť nový pocit radosti a oživenia.
Zažijete dohady ohľadom rozdelenia majetku,...

+ Pri športe si vyberajte také aktivity, ktoré vám spevnia brušné svalstvo.
Využívanie aplikácií na zlepšenie...