Toto už nikdy nie, vyhlásila rezolútne Emma Drobná. Miluje rúže aj výraznú módu, takto žiarila v Košiciach

Ku kráse a móde má blízko. Oboje sa spojilo na nedávnej prehliadke v Košiciach, kde speváčka Emma Drobná objavila ako hosť aj účinkujúca.

17.04.2024 09:30
debata
Speváčka Emma Drobná na prehliadke novej... Foto: Radka Bakajsová
B0009716 Speváčka Emma Drobná na prehliadke novej kolekcie KURA COLLECTION, ktorá sa konala v Košiciach.

Víťazka Superstar sa postarala o hudobný sprievod k prezentácii novej kolekcie značky KURA Collection od Jany Kurilakovej, pričom sama predviedla niekoľko modelov z dielne domácej dizajnérky. Drobná je známa spoluprácou s mnohými domácami tvorcami, vidieť ju bolo možné už v kúskoch od Fera Mikloška, Marcela Holubca či Borisa Hanečku.

ysl dmi makl ysl-loveshine-candy-glaze-23 wearable classic-zoom close-up before-after shade-05 fair-skintone patricia landscape 3000x2360px 4935421761765 rgb Čítajte viac Všetko, čo by ste mali vedieť o rúžoch na pery! Známa slovenská vizážistka radí... aj to, ako sa vyhnúť klasickým prehreškom

V prípade kolekcie od Kurilakovej bola jednoznačne neprehliadnuteľná v ostroružovej kreácii s nazberanými volánmi na sukni, mimochodom jednom z modelov v rámci novej šou. Prehliadka bola rozdelená do troch sekcií, objavili sa volány, strapce, prestrihy, ale aj športová estetika. Kolekciu nájdete v galérii.

Speváčka Emma Drobná na prehliadke novej...
Speváčka Emma Drobná na prehliadke novej...
+4Speváčka Emma Drobná v zákulisí prehliadky KURA...

Drobná sa nedávno Pravde priznala, že ako tínedžerka milovala výrazné rúže. „Od štrnástich, možno pätnástich rokov som používala výrazné líčenie na pery. Aj v škole. Bolo to kontroverzné vtedy, ale ja som to milovala,“ uviedla s úsmevom. Podľa nej je to práve rúž, ktorý dokáže žene dodať sebavedomie. „A tiež mám pocit, že ten rúž a farba, ktorá sa hodí ku pokožke, k farbe pleti a k očiam najmä, tak niekedy netreba nič iné. Len s rúžom sa dokážem cítiť freš a žiarivo,“ vysvetlila.

zväčšiť Speváčka Emma Drobná v zákulisí prehliadky KURA... Foto: Radka Bakajsová
B0009397 Speváčka Emma Drobná v zákulisí prehliadky KURA COLLECTION, ktorá sa konala v Košiciach.

K čomu by sa vraj už nikdy nevrátila, sú výrazné farby a veľa mejkapu. „Pred pár rokmi tu bol trend, keď sa všetko kontúrovalo, dávalo sa veľmi veľa mejkapu, tmavé výrazné obočie. Všetkého bolo veľa, k tomu by som sa už nechcela vrátiť,“ komentovala. Radšej má, ak je pleť prirodzenejšia a pozornosť strháva na seba styling a odev. Aj v prípade košickej šou sa to podarilo.

Nechápem, prečo sú ženy na seba zlé. Aj v Zrade viac držali palce Milanovi Ondríkovi
Video
Zdroj: TV Pravda
debata chyba
Viac na túto tému: #Košice #prehliadka #líčenie #Emma Drobná #Kura Collection

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...