Máte krivky krv a mlieko? Dokonalejšie šaty nenájdete... britská hviezda ukázala, aký strih pristane každej žene

Aj vďaka úlohe v jednom z najpopulárnejších seriálov súčasnosti je v centre pozornosti. Na vyhlásení producentských cien sa britská herečka Hannah Waddingham stala aj ukážkovým vzorom sexepílu a krásy.

28.02.2024 00:00
Hannah Waddingham Foto: ,
Herečka Hannah Waddingham v kreácii Tony Ward Couture.
debata

Štyridsaťdeväťročná blondínka dostala do vienka ženské krivky aj patričnú výšku, čo jej na spoločenských akciách dodáva vždy veľmi majestátny dojem. Pred objektívmi na vyhlásení cien Producers Guild Awards predviedla jeden z najpôvabnejších a aj najzvodnejších lookov doposiaľ.

30th Annual SAG Awards - Arrivals Čítajte viac Driek oscarovej krásky tak do dvoch dlaní, Mulligan v tekutom zlate aj ukážkový štýl 70-ničky Meryl Streepovej: A to ste nevideli jej dcéru...

Waddinghamovej štylista siahol po pastelovom odtieni tyrkysovej a róbe z elastického, krivky obopínajúceho a čiastočne sťahujúceho materiálu. Diagonálne riešenie strihu sa postaralo presne o to, čo nositeľka predvádza rada. Zúžený driek, zvýraznené ženské proporcie, odhalená šija a príťažlivo tvarované ramená.

Herečka Hannah Waddingham v elastických šatách...
Herečka Hannah Waddingham známa zo seriálu Ted...
+10Herečka Hannah Waddingham predviedla svoje...

Model z dielne ateliéru Tony Ward bol ďalšou zo série vydarených kreácií, v akých sa hrdinka seriálu Ted Lasso za posledné týždne a mesiace prezentovala. A z Waddinghamovej je nová ikona pre ženy podobných tvarov.

Herečka Hannah Waddingham sa zúčastnila na... Foto: Profimedia
Hannah Waddingham Herečka Hannah Waddingham sa zúčastnila na Royal Variety Performance v Londýne s kráľovskou rodinou.

Ako už dávnejšie priznala v rozhovore pre magazín Glamour, jej výška ju kedysi veľmi obmedzovala. Nedostávala veľa úloh, pretože kastingoví režiséri jej často volali s tým, že už našli hlavného mužského predstaviteľa, ale je nižší a potrebujú k nemu ženu, ktorá nebude nad ním prečnievať.

Herečka Margot Robbie v kreácii Balmain na...
Zľava: Herci Cillian Murphy, Emily Blunt a...
+6Herec Bradley Cooper.

Herečka však tiež dodala, že až keď ona zmenila svoje mentálne nastavenie a rozhodla sa nerobiť kompromisy ako vysoká herečka a žena, začali sa diať tie správne veci v jej kariére. „Momentálne som vo fáze, že mám na háku naozaj kompletne všetko, už si z vecí nerobím ťažkú hlavu,“ vyhlásila. A zdá sa, že to pomohlo. Jej štýl môže byť inšpiratívny určite aj pre vás. A okrem záberov Hannah Waddinghamovej si pozrite aj galériu z vyhlásenia producentských cien, kde sa objavili ďalšie pôvabné dámy z hereckého sveta.

Pozrite si tiež: Rozhovor s topmodelkou Michaelou Kocianovou

Povedali mi good luck, bejby a poslali za robotou. Štart v New Yorku nebol ľahký
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #krivky #pôvab #výška #Hannah Waddingham

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....