Driek oscarovej krásky tak do dvoch dlaní, Mulligan v tekutom zlate aj ukážkový štýl 70-ničky Meryl Streepovej: A to ste nevideli jej dcéru...

Herecký galavečer počas uplynulého víkendu bol priestorom na prezentáciu vycibreného štýlu jednotlivých dám aj pánov. Niektorí z nich však predsa len zaujali o kúsok viac.

26.02.2024 07:40
30th Annual SAG Awards - Arrivals Foto: ,
Herečka Brie Larson v kreácii Atelier Versace.
debata

Na slávnostnom vyhlásení Screen Actors Guild Awards sa objavila herecká elita a na červenom koberci defilovali slávne tváre ako Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Anne Hathaway či Meryl Streep.

APTOPIX 30th Annual SAG Awards Čítajte viac Boli snáď v noci Oscary? Všetky áčkové hviezdy Hollywoodu pokope, prvé husle hrala... Zbožňovaná princezná

Práve posledná menovaná, dnes už hollywoodska legenda, so železnou pravidelnosťou púta pozornosť svojím mladistvým a pritom veľmi uceleným štýlom. Na sobotňajšom gala to boli šaty s trblietavou výšivkou z dielne značky Prada. Streepovej svedčala farba modelu, ale aj decentný strih s dlhými rukávmi. Model osviežoval výrazný cípový golier a brošňa pri krku.

Anne Hathaway na 30. ročníku udeľovania SAG...
Jessica Chastain na 30. ročníku udeľovania SAG...
+43Reese Witherspoon na 30. ročníku udeľovania SAG...

Medzi prítomnými dámami sa objavila aj držiteľka Oscara – herečka Brie Larson a právom patrila medzi najfotografova­nejšie herečky večera. Jej kreácia z dielne Atelier Versace bola úplne iná než v kontexte toho, čo sa dalo vidieť na červenom koberci. Larson predviedla masívnú bálovú sukňu v odtieni pastelovej marhuľovej farby, ktorú doplnil elastický top nad pupok. Odhalené bruško potvrdzovalo špičkovú fyzickú formu a herečka by pokojne mohla súperiť so svetovými topmodelkami.

Meryl Streep na 30. ročníku udeľovania SAG Awards. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
30th Annual SAG Awards - Arrivals Meryl Streep na 30. ročníku udeľovania SAG Awards.

Oscara síce doma ešte nemá Carey Mulligan a hoci je tento rok nominovaná, s vysokou pravdepodonosťou ho nezíska. Ale jej look zo SAG Awards bol absolútne oscarový – dokonca ju niektorí módni komentátori prirovnávali k samotnej pozlátenej sošku. V kreácii Armani Privé z materiálu, ktorý pripomínal doslova tekuté zlato aranžované okolo jej torza, vyzerala nádherne. Elegantne, žensky, luxusne.

Carey Mulligan  na 30. ročníku SAG Awards. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
30th Annual SAG Awards - Arrivals Carey Mulligan na 30. ročníku SAG Awards.

Na slávnostnom ceremoniáli už tradične zaujala aj herečka Greta Lee, inak dáma, ktorá sa v roku 2023 ocitla azda vo všetkých rebríčkoch najlepšie oblečených hviezd roka. Hrdinka filmu Past Lives stavila na objemné šaty so štruktúrou od The Row, ktoré doplnili kožené rukavice nad lakte. V duchu originálnej, nie úplne klasickej večernej módy sa potom prezentovala tiež herečka Ali Wong. Hviezda seriáli Beef si trúfla na model Iris Van Herpen Haute Couture, ktorý fascinoval aj aranžovanými „krídlami“. Bolo to síce kostýmové, ale za snahu o originalitu a za odvahu získala aj pochvaly.

848018297 Čítajte viac Móda hviezd z cien BAFTA: Uchvátila Emily Blunt aj dcéra Phila Collinsa. Veľké prekvapenie večera? 'Princezná Kate' s novým účesom

V duchu klasickejšej hollywoodskej elegancie sa predstavili už spomenuté dámy ako Reese Witherspoon (červená kreácia bez ramienok Elie Saab Haute Couture) či Jennifer Aniston (trblietavé šaty na ramienka Celine). Medzi pozvanými dámami zaujala aj Penelope Cruz v kreácii Chanel inšpirovanej flamenco estetikou či Emma Stone v striebornej róbe Louis Vuitton.

Reese Witherspoon na 30. ročníku udeľovania SAG... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
30th Annual SAG Awards - Arrivals Reese Witherspoon na 30. ročníku udeľovania SAG Awards.

Spomenúť však určite treba aj herečku Louisu Jacobson – mimochodom, dcéru herečky Meryl Streepovej. Zdá sa, že štýl sa v rodine dedí. Hoci Louisa je omnoho odvážnejšia a experimentálnejšia. Jej model Louis Vuitton z čiernej kože a šifónu pôsobil tak trochu ako futuristický kostým a zároveň ako jedna z najštýlovejších volieb večera. Viac si pozrite v našej galérii.

Ako jediná Slovenka žiarila na slávnej prehliadke Victoria's Secret. Dnes sa učím všetko nanovo - chodiť, stáť aj tancovať
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Meryl Streep #Reese Witherspoon #SAG Awards #Brie Larson #Louisa Jacobson #Greta Lee

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...