Móda hviezd z cien BAFTA: Uchvátila Emily Blunt aj dcéra Phila Collinsa. Veľké prekvapenie večera? 'Princezná Kate' s novým účesom

Na 77. ročníku filmových cien BAFTA sa v nedeľu večer v Londýne zišli desiatky hereckých hviezd.

18.02.2024 22:42 , aktualizované: 19.02.2024 06:38
848018297 Foto:
Herečka Margot Robbie prišla v kreácii Armani Privé.
debata

Okrem nominovaných hereckých osobností, ktoré počas večera čakali na to, či sa naplnia ich šance (materiál o víťazoch prinesieme v pondelok ráno), nechýbali ani zástupcovia britskej kinematografie, televíznych seriálov a superstars streamovacích platforiem.

Speváčky Kristína Peláková (vľavo) a Ivana Regešová. Čítajte viac Vica Kerekes ako trblietavá drzaňa, Verešová v netradičnej farbe a sexy femme fatale Mendrejová: Slovenky ovládli Česko-Slovenský ples, vyberte tú naj

Prišli napríklad hrdinky hitu Bridgerton ako Phoebe Dynevor a Charithra Chandran či herečka Meg Bellamy – kráska zo seriálu Koruna, ktorá v ňom stvárnila princeznú Kate, teda ešte vtedy Catherine Middletonovú. Bellamy odetá v róbe Armani Privé pritom prekvapila viacerých fanúšikov. Objavila sa totiž nielen v príťažlivých šatách, ale aj s novým účesom – šik mikádom.

zväčšiť Herečka Meg Bellamy v kreácii Armani Privé. Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Herečka Meg Bellamy v kreácii Armani Privé. Herečka Meg Bellamy v kreácii Armani Privé.

Podobne ako Zlaté glóbusy či oscarový galavečer, aj BAFTA láka módou. Bola ukážková. Najmä v prípade dám ako Emily Blunt, Margot Robbie či Emma Stone. Prvá sa predviedla v róbe haute couture od dizajnéra Elieho Saaba, druhú odel ateliér Armani Privé. A tretia stavila na tradičnú spoluprácu s módnym domom Louis Vuitton. V kreácii Christian Dior dorazila Rosamunde Pike a herečka Marisa Abela, ktorá sa už čoskoro objaví na plátnach ako Amy Winehouse, prišla v róbe Fendi Haute Couture. Pozornosť vyvolala aj Naomi Campbell v róbe Chanel Haute Couture s pláštikom a kapucňou.

zväčšiť Herečka Emily Blunt v kreácii Elie Saab Haute... Foto: Profimedia
Herečka Emily Blunt v kreácii Elie Saab Haute Couture. Herečka Emily Blunt v kreácii Elie Saab Haute Couture.

Ale zaujali aj mnohé ďalšie. Spoločne s pánmi. Viac si pozrite v našej galérii. O víťazoch večera, ale aj o pikoškách čítajte viac tu.

Herečka Margot Robbie prišla v kreácii Armani...
Topmodelka Naomi Campbell (vľavo) a herečka...
+42Princ William, prezident BAFTA prichádza na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emily Blunt #Lily Collins #Emma Stone #BAFTA #Margot Robbie #Meg Bellamy

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....