Nie všetci to dokážu, Sharon Stone áno. Starnutie s gráciou vyzerá presne takto, hollywoodska diva ohúrila Berlín

Počas návštevy Berlína urobila najprv rozruch tvrdými vyhláseniami na adresu bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa. V utorok večer však 65-ročná Sharon Stone predviedla aj svoju "hollywoodsku" hviezdnu podobu.

22.02.2024 00:00
Sharon Stone Foto: ,
Herečka Sharon Stone na červenom koberci festivalu Berlinale, na ktorom v utorok večer odovzdali čestného Zlatého leva režisérovi Martinovi Scorsesemu. Stone si zahrala v jeho filme Kasíno v roku 1995.
debata (1)

Známa herečka sa zúčastnila na slávnostnom gala a odovzdaní Čestného Zlatého leva, špeciálneho ocenenia za výnimočný prínos kinematografii. Získal ho americký režisér Martin Scorsese a Stoneovej prítomnosť nebola náhodná. Dvojica spolupracovala na filme Kasíno, ktorý je dodnes považovaný za jeden z najlepších v herečkinej bohatej filmografii.

Sharon Stone Čítajte viac Trump by mal stráviť zvyšok života v base, rozohnila sa Sharon Stone v Berlíne. Ľudia sú nevzdelaní, preto volia politikov ako on

Hoci hlavnou hviezdou mal byť práve Scorsese, na červenom koberci bolo od prvého momentu jasné, že opraty prevezme do rúk herecká hviezda. A urobila to vo veľkom štýle. Na slávnostný večer dorazila Sharon Stone v bielej večernej kreácii s pompéznym operným plášťom z čierneho taftu. Herečka je zvyknutá na záujem fotografov a roky už preukázali, že podobné momenty dokáže ovládnuť na plnej čiare. Platilo to aj v tomto prípade.

Herečka Sharon Stone na červenom koberci...
Herečka Sharon Stone na červenom koberci...
+8Herečka Sharon Stone na červenom koberci...

Pozornosť nestrhla len módna výbava, ale aj vzhľad niekdajšieho sexidolu a hviezdy hitu Základný inštinkt. Už niekoľko rokov totiž herečka potvrdzuje, že starnutie prijíma s omnoho väčšou vyrovnanosťou, ako niektoré iné jej kolegyne a rovesníčky. Vo výsledku je však potom jej prezentácia a vyžarovanie omnoho silnejšie a Sharon je ozdobou červeného koberca.

Herečka Sharon Stone na červenom koberci... Foto: SITA/AP, Markus Schreiber
Sharon Stone Herečka Sharon Stone na červenom koberci festivalu Berlinale, na ktorom v utorok večer odovzdali čestného Zlatého leva režisérovi Martinovi Scorsesemu.

Na utorňajšom berlínskom večeri zaujala mladistvou úpravou krátkeho účesu s ofinou ležérne upravenou do jednej strany a fixovanou sprejom s objemom aj lakom na vlasy. Na tvári, ktorá určite zažila nejaký ten skrášľujúci zákrok, no nepostráda vrásky a vizuálne znaky šesťdesiatročného človeka, sa potom vizážisti pohrali s jasnou pleťou, jemným zvýraznením pier a dominantnejším líčením a úpravou očných viečok a mihalníc.

Rene Russo Čítajte viac Zvádzala Brosnana aj Gibsona, po triumfoch na obálkach si získala aj divákov v kinách. Že nie je sebavedomá, maskuje celkom dobre...

Výsledkom je podoba, z ktorej si môžu vziať príklad mnohé ženy. Či už majú toľko, ako Sharon Stone, o pár menej alebo viac. Hollywoodska hviezda v marci oslávi 66. narodeniny, ale aktuálne pôsobí azda najvyrovnanejšie, ako si ju môžete pamätať. A to zohráva určitú rolu tiež. Viac z podôb Sharon Stoneovej v Berlíne, kde okrem tiež možno vidieť výstavu jej obrazov, si pozrite v galérii vyššie. Dolu nájdete aj galériu hviezdnej módy z Berlína.

Herečka Amanda Seyfried uviedla v Berlíne...
Herečka a tento rok aj členka poroty Jasmine...
+34Modelka Toni Garrn na slávnostnom otvorení...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #krása #vek #Sharon Stone #pôvab #šesťdesiatnička

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...