14. február je sviatok lásky, ale aj zvádzania. Horúco môže byť aj u vás doma v spálni, tu je 14 inšpirácií

Oslavujete ho? Áno, máme na mysli sviatok zamilovaných. A možno ani nemusíte. Ale trošku erotiky a vášne do spálne nikdy neuškodí. Je jedno, či je február alebo september.

13.02.2024 00:00
debata
Saténová červená dámska podprsenka s výstužou... Foto: archív značky
Saténová červená dámska podprsenka s výstužou Zara Saténová červená dámska podprsenka s výstužou Zara, predáva sa za 25,95 eura.

S blížiacimi sa oslavami Dňa zamilovaných sa však azda ešte viac hodí upozorniť na to, čo môže byť zaujímavým spestrením vášho milostného života. Alebo vášho vlastného šatníka s intímnou bielizňou.

Nemusíte siahať po kostýmových kúskoch, ktoré zaváňajú skôr lacnou snahou šokovať. Spodná bielizeň, aj tá špeciálna – určená na zamilované večery s partnerom či partnerkou – môže byť na pohľad veľmi estetická, kvalitná, čo sa materiálov, strihu a spracovania týka a tiež môže naplniť želanú tému.

žena, tvár, srdce, oči, ruky, prsty, nálada, úsmev Čítajte viac Majú zlaté srdce! Tu sú znamenia zverokruhu, o ktorých to hovoríme často

Chcete trošku romantiky a nehy so srdiečkovými motívmi? Alebo provokovať transparentnou čipkou a výraznými výkrojmi? Rada by ste jemne podvihli objem hrudníka a nechali vyniknúť svoje prednosti? Na všetko sa nájde „záplata“ – alebo, aby sme boli presnejší – čipka či hodváb. Pozrite si naše inšpirácie v galérii.

Dámsky korzet Gossard v čiernej farbe, predáva...
Podväzkový pás s motívom srdiečok Agent...
+11Podprsenka s motívom srdiečok Fleur du Mal,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #bielizeň #zvádzanie #spodná bielizeň #Valentín

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...