Luxus, o akom môžu slovenskí športovci snívať: Hviezdy Super Bowl prišli v značkách za tisíce eur a slávny Kelce v trblietavom komplete

Luxusné značky boli odjakživa slabosťou profesionálnych športovcov. Najmä tých, ktorí sa dostali do prvej ligy alebo reprezentácie či dokázali získať exkluzívne kontrakty. Aj na Slovensku by sa ich pár našlo. Na amerických kolegov sa však "nechytajú".

12.02.2024 09:38
Super Bowl Travis Kelce Foto: ,
Travis Kelce oblečený v značke Amiri, ktorá mu pripravila outfit špeciálne na Super Bowl.
debata (3)

Nedeľňajší zápas Super Bowl nebol len oslavou najobľúbenejšieho amerického športu, ale tiež prehliadkou superluxusnej módy. Ba čo viac, aj extravaganie a odvahy. Niektorí hráči z dvojice tímov, ktoré sa proti sebe postavili, pri príchode do arény pôsobili skôr ako manekýni z móla než športové hviezdy.

Usher Čítajte viac Dokonalá šou aj striptíz pre publikum: Usher na Super Bowl ohúril hosťami i svalmi, Taylor Swift priletela až z Tokia

Pozornosť sa upierala napríklad na Travisa Kelceho, hráča Kansas City Chiefs, ktorý nesklamal a pozornosť si poistil aj svojím imidžom. Na štadión totiž dorazil v trblietavom komplete širokých nohavíc a bundy do pása od americkej značky Amiri. Luxusný výrobca odevov vytvoril pre Kelceho komplet na mieru, doplnil ho aj koženou taškou do ruky. Nebol však jediný.

Hráč tímu Kansas City Chiefs Trent McDuffie sa...
Hráč tímu Kansas City Chiefs Travis Kelce...
+6Hráč tímu San Francisco 49ers Deebo Samuel...

Napríklad hráča Christiana McCaffreyho z tímu súpera San Francisco 49ers obliekala domáca značka Ralph Lauren. Jeho elegantný dvojradový oblek z neho urobil jedného z najväčších fešákov akcie v tradičnejšom módnom ponímaní. A aby toho luxusu v podobe obleku na mieru nebolo málo, v rukách zvieral tašku Hermés za zhruba 20-tisíc dolárov.

Hráč amerického futbalu Christian McCaffrey z... Foto: Profimedia
Christian McCaffrey z tímu San Francisco 49ers Hráč amerického futbalu Christian McCaffrey z tímu San Francisco 49ers prichádza na zápas Super Bowl. Od hlavy po päty v značke Ralph Lauren, v rukách má tašku Hermés, ktorej cena sa pohybuje okolo 20-tisíc eur.

Jeho kolega Deebo Samuel bol od hlavy po päty odetý v talianskej značke Prada a jeho looku dominovali aj masívne topánky na hrubej podrážke či taška z typického čierneho nylonu. Absolútnym kráľom večera sa však stal módny dom Louis Vuitton.

Penelope Cruz Čítajte viac 1200 hodín práce na šatách, ktoré vám vezmú dych. Ešte viac jej krása... Penelope Cruz je dôkaz, že filmové divy stále existujú

Práve z jeho dielne pochádzala väčšina pánskych tašiek, športových tašiek či weekenderov a kufríkov, s ktorými sa americkí športovci objavili pred kamerami. Veľkú radosť musel mať najmä raper a dizajnér Pharrell Williams, ktorý dizajnuje pánsku časť kolekcie. V jeho odevoch sa predviedlo niekoľko hráčov a chvíľami to vyzeralo skôr, že namiesto Super Bowl sa chystá prehliadka LV.

Spevák Usher a jeden z jeho hudobných hostí,...
Spevák Usher počas svojho vystúpenia na NFL...
+19Usher bol hlavnou hviezdou hudobného programu v...

Imidž, často aj veľmi extravagantný a výrazný, je posledné roky neoddeliteľnou súčasťou športovej profesii. Aj luxusné módne značky objavili v športovcoch dokonalých ambasádorov a podpisujú s nimi zmluvy na spoluprácu. Či už finančnú alebo v rámci kompletného ošatenia a servisu. Do podobnej situácie budú musieť asi ešte slovenskí futbalisti či tenisti alebo hokejisti dorásť. Každopádne, inšpirácií majú viac ako dosť. Aj medzi hráčmi NFL.

Trey Dean v značke Louis Vuitton

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Check the Tag (@checkthetag)

Arik Armstead v značke Louis Vuitton

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Check the Tag (@checkthetag)

Jet McKinnon v značke Bottega Veneta

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Check the Tag (@checkthetag)

3 debata chyba

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...