1200 hodín práce na šatách, ktoré vám vezmú dych. Ešte viac jej krása... Penelope Cruz je dôkaz, že filmové divy stále existujú

Patrí do úzkej skupiny herečiek, ktoré dokážu na červený koberec priniesť atmosféru dokonalej filmovej divy a krásy slávnej éry kinematografie. Femme fatale, koketa, nevinná aj zrelá a ženská - v Penelope Cruzovej sa kombinuje všetko.

12.02.2024 00:00
Penelope Cruz Foto:
Španielska herečka Penelope Cruz počas 38. ročníka filmových cien Goya Film Awards. V kreácii Chanel Haute Couture, róbe, ktorej zhotovenie zabrala 1200 hodín práce.
debata (3)

Španielska herečka sa počas víkendu objavila na vyhlásení filmových cien Goya, ktorú sú akousi lokálnou obdobou Oscara. A keďže aj ona sama reprezentuje to najlepšie zo španielskej kinematografie, chýbať nemohla. Štyridsaťdeväťročná herečka sa ukázala v spoločnosti dvorného režiséra a osobného priateľa Pedra Almodóvara. Pozornosť strhol aj jej zjav.

Dakota Johnson Čítajte viac Len pavúčia sieť na dokonalom tele stačí... Dakota Johnson v priehľadných kúskoch propaguje nový film, niet divu, že je okolo nej horúco

Mnohí fanúšikovia sa nebáli porovnávať Španielku s divami ako Sophia Loren či Monica Vitti, úprava aj účes k tomu doslova zvádzali. Cruz totiž predvádzala modernejšiu a súčasnejšiu verziu filmových krások z obdobia 60-tych rokov minulého storočia. Inokedy zvyčajne dlhovláska sa tentoraz objavila s nadýchaným a objemným bobom – respektíve, ak chcete mikádom, ktoré pôvabne obkresľovalo jej súmernú tvár a zvýrazňovalo krásne črty.

Španielska herečka Penelope Cruz počas 38....
Španielska herečka Penelope Cruz počas 38....
+1Španielska herečka Penelope Cruz počas 38....

Aj od krku nadol sa potom bolo na čo pozerať. Herečka je ambasádorkou značky Chanel a práve z jej ateliéru pochádzala róba ručne pošívané stovkami motívov kvetín či drobných bobúľ ovocia. Tisícky flitrov, kryštálikov a farebných pajetiek sa spájali v dokonalom, priam monetovskom obraze – ako informovali štylisti, model z kolekcie haute couture patril medzi najnáročnejšie na výrobu vôbec a zabral zhruba 1200 hodín práce, kým sa dočkal podoby, akú Penelope ukázala svojim kolegom a médiám.

zväčšiť Španielska herečka Penelope Cruz počas 38.... Foto: Profimedia
Penelope Cruz Španielska herečka Penelope Cruz počas 38. ročníka filmových cien Goya Film Awards. V kreácii Chanel Haute Couture, róbe, ktorej zhotovenie zabrala 1200 hodín práce.

Mimochodom, podobne náročné bolo aj vytvorenie kreácie, v akej sa pred časom objavila na verejnosti Emma Stone – išlo o model Fendi Haute Couture a tiež si vypýtal vyše tisíc hodín práce. Modely haute couture budú určite hrať veľkú úlohu aj na najbližších spoločenských podujatiach a vyhláseniach cien.

Podnikateľka a influencerka Kim Kardashian sa...
Podnikateľka a influencerka Kylie Jenner sa...
+33Do Paríža spoločne zavítali aj mama a dcéra -...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Penelope Cruz #Chanel #haute couture

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...