Krásu dostala do vienka, ale keď ju vylepší dotyk štetca, je dokonalá... nalíčte sa podľa supermodelky Rosie

Patrila medzi najkrajšie modelky na prehliadkach slávnej značky Victoria's Secret. Britská rodáčka Rosie Huntington-Whiteley však svoju krásu dokázala zúročiť aj inak ako len pred objektívom.

25.01.2024 12:30
debata (2)
zväčšiť Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley. Foto: SITA/AP, Scott A Garfitt
Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley. Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley.

Tento rok to už bude šesť rokov, čo Rosie uviedla na trh vlastnú značku dekoratívnej a ošetrujúcej kozmetiky. Keď sa tak v roku 2018 stalo, mnohí dvíhali obočie nad rozhodnutím dlhonohej krásky a šuškali si, že takýto odvážny experiment je odsúdený na neúspech. Stal sa presný opak.

Pamela Anderson Čítajte viac Pleť bez mejkapu? Skvelé rozhodnutie, ale na toto nesmiete zabudnúť...

Whiteleyovej značky Rose Inc. sa zaradila medzi „miláčikov“ ženskej klientely a popri kvalite ingrediencií oslovila aj ekologickým rozmerom. Pre autorku idey to bola totiž jedna zo základných podmienok.

Rosie Huntington-Whiteley a jej životný partner...
Herečka a modelka Ekin-Su Culculoglu.
+4Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley.

Na nedávnej premiére filmu The Beekeeper sa Huntington-Whiteley objavila v čiernej kreácii Alaia, ktorú doplnil výrazný bronzový look a rozjasnený vzhľad s perfektne opálenými líčkami a definovanými perami. Modelka a podnikateľka bola na premiére po svojom návrate čerstvo z thajskej dovolenky a tak bolo jasné, že pri líčení sa tentoraz musela obzerať po tmavšom tóne mejkapu aj pudrenky.

Rosie Huntington-Whiteley a jej životný partner... Foto: SITA/AP, Scott A Garfitt
Britain The Beekeeper Premiere Rosie Huntington-Whiteley a jej životný partner - herec Jason Statham prišli na premiéru novinky The Beekeeper spoločne. Rosie v kreácii Alaia.

Čo udrie do očí na prvý pohľad, je žiarivý vzhľad celej tváre, ktorý jej dodáva tak veľmi zdravý a svieži charakter. Rosie akcentovala v tomto looku pery, pričom na prvý pohľad pôsobia ako nenalíčené, ale upravené sú pomocou tmavšieho tónu telového rúžu a lemované kontúrovacou tužkou na pery v rovnakom tóne.

Podkladová báza s SPF 30 Bare With Me Hemp SPF...
Mejkap Magica BB + detox od Collistar má tekutú...
+3Inovatívna hubka Beautyblender Original na...

Britská kráska je známa aj svojimi príťažlivými očami, ktoré jemne rozjasnil v celkovom vyznení metalický svetlý odtieň očného tieňa a s pomocou maskary a klieštikov upravené mihalnice. Takýto vzhľad je rozhodne inšpiratívny pre mnoho dám. Nech sa páči, pozrite si ho aj v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #podnikanie #líčenie #Rosie Huntington-Whiteley

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...