Nesmrteľný tvíd v kráľovskej podobe? Letizia si obliekla kabátik, ktorý inšpiruje každú ženu. Tento odev však skrýva aj vzácny príbeh

Tvídové sako patrí medzi nadčasové odevy dámskeho šatníka a dáma ako španielska kráľovná Letizia to dobre vie. S najnovším modelom však okrem trendov uctila aj čosi iné... omnoho dôležitejšie.

11.01.2024 06:40
Španielska kráľovná Letizia Foto:
Španielska kráľovná Letizia na návšteve v Prevenone, centre pre ženy, ktoré boli obeťami obchodu s ľuďmi a nútené k prostitúcii. Na sebe má model kabátika, ktorý vytvorili práve zamestnankyne centra.
debata

Manželka španielskeho kráľa sa objavila v stredu v Madride v centre pre obete obchodu s ľuďmi a ženy, ktoré boli nútené vykonávať prostitúciu. Asociácia pre prevenciu, reintegráciu a starostlivosť o ženy prostitútky (APRAMP) si 50-ročná Letizia vybrala ako prvé miesto svojho tohtoročného pracovného programu a jej návštevu považujú mnohý za dôležitý signál pomoci a podpory z najvyšších miest ženám, ktoré čelia vykorisťovaniu.

Dánsky korunný princ a budúci kráľ Frederik a jeho manželka, korunná princezná a budúca kráľovná Mary Čítajte viac O tom, že stretla princa nevedela, ale potom... toto všetko spravila princezná Mary po zoznámení s Frederikom. Absolútna premena za tisíce...

Mama dvoch dcér však nezostala len pri návšteve. Aj jej módny kúsok mal totiž významnú spojitosť s poslaním reedukačného centra a programu (APRAMP). Tvídový kabátik, ktorý predviedla a ktorý by mnohí možno najprv tipovali na klasiku z dielne Chanel, vytvorili práve ženy z centra.

zväčšiť Španielska kráľovná Letizia na návšteve v... Foto: Profimedia
Španielska kráľovná Letizia Španielska kráľovná Letizia na návšteve v Prevenone, centre organizácie APPRAMP pre ženy, ktoré boli obeťami obchodu s ľuďmi a nútené k prostitúcii.

Ručné práce a tvorba módnych kúskov pod záštitou kurzu Fashion School je jednou z kľúčových aktivít, ktorým sa členky centra venujú. Okrem nej je však dôležitou súčasťou programu aj takzvaná School of Survivors.

kate Čítajte viac Ako sexy dáma v červenej, víla v bielej a na svadbe jordánskeho kráľa? Tam vzala všetkým dych. Tu je 33 TOP podôb princeznej Kate v 2023

Kráľovná Letizia prejavila už viackrát v minulosti svoju spolupatričnosť a podporu znevýhodneným skupinám a je jasné, že v tom plánuje pokračovať aj nasledujúce obdobie panovania. Okrem záberov z Madridu si môžete pozrieť tvídové modely, nielen sák a kabátikov, aj v našej galérii.

Pozn: Galéria je archívna a viaceré odevy z nej už nie sú dostupné, slúžia ako inšpirácia
Elegantné sako z buklé s dvojradovým zapínaním...
Skrátené elegantné dámske sako Hugo Boss....
+25Chanelovské sako z dielne iBlues. Info o cene v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #kráľovná Letizia #tvíd

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...