Ako sexy dáma v červenej, víla v bielej a na svadbe jordánskeho kráľa? Tam vzala všetkým dych. Tu je 33 TOP podôb princeznej Kate v 2023

So železnou pravidelnosťou sa objavuje v zoznamoch najlepšie oblečených osobností. Ani rok 2023 neurobila výnimku, princezná Kate bodovala svojimi módnymi podobami.

01.01.2024 00:00
kate Foto: ,
Princezná Kate na dostihoch v Ascote.
debata

Rok 2023 odštartovala napríklad jedným z najpríťažli­vejších lookov, ktoré boli zároveň aj prekvapivými. Nohavicový kostým v ostročervenej farbe jej totiž dodal nečakanú ženskú dominanciu a sexepíl.

Britain Princezná Kate z Walesu na zábere z novembra 2023. Čítajte viac Milá, usmiata, neškodná? Nenechajte sa pomýliť, skutočná princezná Kate je... áno, prekvapí. A jej vzťah so svokrom Karolom III. tiež

Mama troch detí sa počas uplynulého roka zúčastnila na množstve podujatí, či už spoločenských, charitatívnych alebo spojených s jej aktivitami princeznej z Walesu. V pamäti nepochybne zostane aj jej podoba z cien BAFTA, keď sa v bielej róbe na jedno rameno predvádzala medzi hereckými celebritami. A dokonca rozšafne tľapla svojho manžela, princa Williama po zadku.

Princezná Kate sa objavila v červenom kostýme z...
Princezná Kate z Walesu na návšteve Royal...
+30Princezná z Walesu, Kate, v šatách od Victorie...

Jeden z najočarujúcejších lookov boli potom aj šaty, ktoré si obliekla na slávnostnú recepciu v jordánskom Amáne. Konala sa tam svadba jordánskeho korunného princa a zišli sa na ňu monarchovia a princezné z celého sveta. Britská zástupkyňa sa radila medzi najlepšie oblečené dámy.

zväčšiť Britský princ William a jeho manželka Kate  na... Foto: SITA/AP
Jordan Royal Wedding Britský princ William a jeho manželka Kate na svadbe jordánskeho korunného princa Husajna bin Abdalláha s Radžwou Alseifovou.

Čo sa značiek týka, aj tento rok u Kate dominovali jej obľúbené – Alexander McQueen, Jenny Packham, ale tiež napríklad Dolce & Gabbana či Catherine Walker. Vybrali sme pre vás tie najlepšie looky roka 2023. A keďže 23 by bolo málo, je ich rovných 33…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #trend #to najlepšie #looky #princezná Kate

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...