Ako sa udržujú fit celebrity? Toto sú triky, ktoré pomôžu aj vám

Vyzerajú skvele. Musia tak vyzerať, pretože sú na ne upreté oči celého sveta. No a v šoubiznise sa netoleruje ani vráska navyše. Preto majú osvedčené triky, ktoré im pomáhajú vyzerať skvele a aj sa tak cítiť. Nič nestoja a budú fungovať aj vám. Skúste si ich osvojiť.

25.12.2023 15:22
zena, joga, cvicenie Foto:
Vyzerať skvele a aj sa tak cítiť, vďaka týmto osvedčeným trikom nič nestojí.
debata

Jennifer Garner

Vo svojich päťdesiatich rokoch vyzerá herečka naozaj skvele, ale zadarmo to nemá. Ako priznala v programe The Drew Barrymore Show, zvykla si každé ráno cvičiť naplno. A to tak, aby sa naozaj spotila, pretože potom je jej výrazne lepšie. Na tele aj na duši. „Každé ráno skutočne tvrdo makám. A to nielen kvôli udržaniu fyzičky, ale zistila som, že to potrebuje aj môj mozog,“ dodala Jennifer Garner.

Bella Hadid

Zaspávate aj spíte, no prebúdzať sa s pocitom, že ste krásne oddýchnutá, je pre vás sci-fi? Inšpirujte sa u americkej supermodelky Belly Hadid. Tá si osvojila jednoduchý trik. Ako sa zverila pre magazín Teen Vogue, nedá dopustiť na zaspávanie pri meditačnej hudbe. „Umožňuje mi hlbšie spať,“ povedala. A pokiaľ ide o starostlivosť o pleť, obľúbila si nočnú masku. „Keď sa prebudím, moja tvár je úžasne svieža a hydratovaná.“

Emilia Clarke Čítajte aj Princezná Kate, kráska z Hry o tróny či Charlize Theron: Takto sú vyzbrojené do zimy hviezdy, kabáty a vlnené saká inšpirujú aj vás

Hailey Bieber

Dlhoročná fanúšička pilates Hailey Bieber si tento druh cvičenia nemôže vynachváliť predovšetkým preto, že ju udržuje štíhlu. „Ako bývalá tanečnica som sa do pilates zamilovala, pretože svaly nielen posilňuje, ale aj predlžuje,“ povedala pre magazín Harper's Bazaar. V poslednom čase pridala box kvôli kardiu. „Zistila som, že zapamätanie si kombinácií a učenia sa, ako pohybovať telom pri boxe, je skvelé aj pre nastolenie duševnej rovnováhy a zdravia,“ dodala modelka. A ako sa stará o svoju krásnu pleť? Zásadne vsádza na prírodnú kozmetiku a čo najčastejší pobyt pri mori. Morská voda je vraj pre jej pokožku pravým požehnaním.

Lucy Liu

Niekoľko rokov bola aj prísnou vegánkou, ale pred troma rokmi živočíšne potraviny do svojho jedálnička znovu zaradila. Dôvodom bol syn. „Varím mu jedlá, ktoré obsahujú syr a vajcia,“ povedala Lucy Liu pre magazín Women's Health. Napriek tomu vraj na rastlinnú stravu nedá dopustiť, pretože zistila, že má tak oveľa viac energie.

Reese Witherspoon

Pravidelný jemný peeling kyselinou mliečnou a glukonolaktónom urýchľuje podľa Reesa Witherspoon obnovu buniek, a napomáha tak k žiarivo hladkej pleti. „Je to veľmi jemné,“ vysvetlila pre britský denník Express. Na podobnom princípe ale funguje celý rad ďalších kozmetických sér, krémov či toník. Skúste pravidelný peeling aj vy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pohyb #životný štýl #Jennifer Garner #box #Reese Witherspoon #pilates #chemický peeling #spánok #kardio #mladistvý vzhľad #Lucy Liu #prírodná kozmetika #Bella Hadid #rastlinná strava #Hailey Bieber #vegánska strava

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....