Princezná Kate, kráska z Hry o tróny či Charlize Theron: Takto sú vyzbrojené do zimy hviezdy, kabáty a vlnené saká inšpirujú aj vás

Chladné počasie si pýta patričnú garderóbu. Vedia to aj hviezdne dámy, ktoré sa zvyčajne na spoločenských akciách ukazujú v ľahučkých kúskoch či večerných modeloch, ale teplý kabát či hrubšie sako nevynechávajú.

28.11.2023 12:00
Emilia Clarke Foto: ,
Herečka Emilia Clarke je tiež fanúšičkou kabátov, ktoré zahrejú v chladnom počasí.
debata

Dôkazom sú aj zábery posledných týždňov a mesiacov, na ktorých fotografi zachytili mnohé známe tváre patrične vyzbrojené do studeného jesenného počasia. Základom je v ňom kvalitný a štýlový kabát a vedia to aj ženy ako Olivia Colman či Emilia Clarke.

Denmark Spain Royals Čítajte viac Mary a Letizia v nich vyzerajú skvelo, ale na kabát s opaskom nepotrebujete šľachtický titul: Tu je 11 tipov, ktoré vás nadchnú

Prvá, držiteľka Oscara, druhá, hviezda slávnej Hry o tróny, sa pred časom spoločne objavili na akcii v Londýne a obe predviedli vlnené elegantné kabáty, ktoré si ležérne prehodili cez ramená. Podobný kúsok však oceníte aj v momentoch, keď vyrazíte na ulicu a môžete sa do neho zabaliť.

Herečka Emilia Clarke je tiež fanúšičkou...
Herečka Olivia Colman s vlneným kabátom na...
+10Herečka Julianne Moore na prehliadke Bottega...

Funkčná je dĺžka, strih, ktorý je v páse jemne vyúžený a, samozrejme, hrejivý materiál. Ak pridáte ešte aj výraznú farbu, ako napríklad monacká princezná Charlene v jej ostročervenej kreácii na nedávných oslavách Národného dňa Monaka, budete dokonalo štýlová.

Kylie Minogue Čítajte viac Toto je ideálny kabát na jeseň, nosí ho aj Bondova manželka či nestarnúca Kylie: Máme pre vás 11 tipov

Alternatívou ku klasickému kabátu je pelerína alebo paleto, napríklad herečka Vanessa Hudgens na módnej šou Michael Kors sa predviedla v modeli, ktorý uspokojí aj najnáročnejšie dámy. A nedávno takto volila aj princezná Kate, keď sa v Londýne na štátnej návšteve objavil juhokórejský prezident.

zväčšiť Princezná Kate v károvanej vatovanej prešívanej... Foto: SITA/AP, Jane Barlow
Princezná Kate Princezná Kate v károvanej vatovanej prešívanej bunde na cvoky.

Britská princezná je však tiež priekopníčkou ležérneho a funkčného štýlu. Károvaná vatovaná bunda do pása je ďalšou alternatívou zimnej garderóby, podobne ako model tzv. overshirt košeľovej bundy (nosí ju napríklad Julianne Moore). A neslobodno zabúdať ani na vlnené saká, ktoré sa stávajú alternatívou ku klasickým kabátom. Najmä v kombinácii s pleteninami a trendovými doplnkami, ako ich predvádza napríklad Charlize Theron či topmodelka Vittoria Ceretti. Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #bunda #kabát #princezná Charlene #sako #princezná Kate #Olivia Colman

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...