Sophie či Kate, biela verzus modrá? Kabátové voľby členiek kráľovskej rodiny nemusia súperiť, inšpirujú obe. A my máme 11 tipov

Na nedávnej bohoslužbe, ktorou kráľovská rodina víta vianočné sviatky, zažiarili obe. Každá trochu inak.

14.12.2023 00:00
Britain Royals Foto: ,
Princezná Kate s deťmi, princeznou Charlotte, princom Georgeom na podujatí Together At Christmas vo Westminsterskom opátstve.
debata

Britská princezná Kate a vojvodkyňa Sophie zaujali opäť módnymi voľbami. Väčšia pozornosť sa, samozrejme, sústreďovala na manželku princa Williama. Od hlavy po päty oblečená v bielom krémovom tóne vyzerala princezná z Walesu naozaj očarujúco.

Britská princezná Kate, princezná z Walesu Čítajte viac Nie princezná, ale kráľovná recyklovanej krásy? Kate žiarila v luxusnej róbe, tento rok ju už mala. Je to ako cez kopírák...

Jej svetlý kabát je zreteľnou inšpiráciou pre zimnú sezónu nielen vo Veľkej Británii, ale určite aj medzi ženami na Slovensku. Platilo to však aj pri Sophie, manželke princa Edwarda a obľúbenkyni zosnulej kráľovnej Alžbety II.

Dámsky kabát Rebel Queen, hľadajte online na...
Dámsky kabát Anna Field, predáva Zalando.sk za...
+11Dámsky kabát Samsoe Samsoe, predáva sa za 395...

Vojvodkyňa sa tiež zaradila do skupiny žien, ktoré namiesto tradičnejších tmavých tónov vyberala v šatníku farby. A jej voľba padla na svetlomodrý tón s pastelovým nádychom. Kabát siahajúci až po zem pôsobil funkčne, ale aj štýlovo. Najmä spojenie so semišovými čižmami v karamelovom tóne bolo veľmi efektné.

zväčšiť Sophie, vojvodkyňa z  Edinburghu na podujatí... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Britain Royals Sophie, vojvodkyňa z Edinburghu na podujatí Together At Christmas vo Westminsterskom opátstve.

Obe dámy, aj Kate aj Sophie môžu byť teda výbornou inšpiráciou pri vašom hľadaní zimného kabáta. A pár tipov nájdete aj v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #zima #kabát #princezná Kate #vojvodkyňa Sophie

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...