Nie princezná, ale kráľovná recyklovanej krásy? Kate žiarila v luxusnej róbe, tento rok ju už mala. Je to ako cez kopírák...

Chvály a nadšenie sa opäť objavili v súvislosti s podobou britskej princeznej Kate, keď sa v utorok podvečer objavila na recepcii na počesť diplomatických pracovníkov v Buckinghamskom paláci. Ale niektorí jej skalní fanúšikovia mohli mať pocit deja vu...

07.12.2023 00:00
debata (5)
zväčšiť December 2023: Britská princezná Kate,... Foto: Jonathan Brady / PA Images / Profimedia
Britská princezná Kate, princezná z Walesu December 2023: Britská princezná Kate, princezná z Walesu na recepcii Diplomatic Corps v Buckinghamskom paláci. Oblečené má šaty od Jenny Packhamovej a na hlave korunku The Lover's Knot Tiara.

Štyridsaťjedenročná manželka princa Williama si na slávnostnú recepciu obliekla model trblietavých šiat vo farbe ružového zlata od Jenny Packhamovej. Model svojej obľúbenej dizajnérky doplnila šerpa či brošna s podobizňou kráľovnej Alžbety II.

Princezná z Walesu Kate Čítajte viac Dôkaz, že má v nej kráľovská rodina hotový poklad? Princezná Kate v úchvatnej róbe zvládla vietor aj polonahého speváka

Na hlave trónila jedna z najkrajších koruniek v zbierke britskej kráľovskej rodiny – slávna The Lover's Knot Tiara, ktorú milovala už princezná Diana a ktorú vyrobili v roku 1914 pre kráľovnú Mary.

Jún 2023: Princ William a princezná Kate na... Foto: Profimedia
Princ William a princezná Kate Jún 2023: Princ William a princezná Kate na svadbe jordánskeho korunného princa Al Husseina bin Abdullaha.

Čo však na podobe tmavovlasej princeznej z Walesu zaujala azda najviac, bol fakt, že jej večerný look bol presnou kópiou toho, aký pred pár mesiacmi predvádzala na svadbe jordánskeho korunného princa. Na večernej recepcii v predsvadobný deň sa vtedy objavila v identickom looku. Zvolila rovnaké šperky a dokonca tentoraz „sedel“ ešte aj účes.

william, kate Čítajte viac OBRAZOM: Jordánska svadba plná hostí s modrou krvou. Kate a William? Ani tí na nej nechýbali, podobne ako Maxima či Mary

Vzhľad ako cez kopírák je trošku prekvapením, lebo Kate sa aj pri recyklovaní večerných rób vždy snaží o určitú vizuálnu zmenu či stylingový posun. Tentoraz však zjavne išla „na istotu“. Iba nedávno sa v spoločnosti objavila napríklad aj v šatách Safiyaa, ktoré už tiež v minulosti mala na sebe. Do jej zbierky obľúbených kreácií patria aj šaty Alexander McQueen či spomenutá Jenny Packham. Viac si pozrite v galérii.

Švédska kráľovná Silvia počas vyhlásenia...
Švédska korunná princezná Victoria v šatách...
+4Španielska kráľovná Letizia na zábere zo 17....
Princezná z Walesu Kate zvláda aj nepríjemný...
Princezná Kate v kreácii Safiyaa.
+19Princ William a jeho manželka, princezná Kate...

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #recyklácia #Jenny Packham #korunka #princezná Kate #kópia

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...