Priam zázračný! Menšie póry, zjemnenie vrások či nepríjemného začervenania! Viete, ktorý čaj to dokáže?

Voňavý a lahodný, biely čaj je jedným z najjemnejších a najkvalitnejších čajov dostupných na trhu.

05.12.2023 12:00
šípky, olej, žena, pokožka, tvár, krásna žena,... Foto:
Biely čaj prospieva ženskej kráse.
debata

Je známy nielen pre svoju jemnú chuť, ale aj pre množstvo úžasných benefitov, ktoré poskytuje pokožke či celkovo ženskej kráse.

Biely čaj sa vyznačuje vysokým obsahom antioxidantov, najmä polyfenolov. Tieto látky majú schopnosť neutralizovať voľné radikály v tele, čo môže zabrániť poškodeniu buniek a zmierniť príznaky starnutia. Antioxidanty v bielom čaji môžu prispieť k omladzujúcim účinkom na pokožku a udržiavaniu jej zdravého vzhľadu.

Nicole Kidman koláž Čítajte viac Čo urobilo 10 rokov s tvárami slávnych hviezd? Pribudli vrásky Anistonovej, Zellwegerovej a ďalším?

Obsahuje polyfenol nazývaný epigalokatechín-3-galát (EGCG), ktorý je známy svojimi protirakovinovými vlastnosťami. Okrem toho sa EGCG tiež pripisuje schopnosť chrániť pokožku pred škodlivým UV žiarením. Pravidelné pitie bieleho čaju a jeho aplikácia na kožu v kozmetických výrobkoch môže pomôcť ochrániť pokožku pred slnečným poškodením a predčasným starnutím.

Bielý čaj obsahuje taníny, tieto látky môžu pomôcť zlepšiť elasticitu pokožky a zmenšiť póry, čo dáva pleti hladký a pevný vzhľad. Pravidelná starostlivosť o pleť s použitím výrobkov obsahujúcim výťažky z bieleho čaju môže pomôcť udržiavať pružnosť a pevnosť pokožky.

čaj, relax, detox, žena Čítajte viac Čaj namiesto kávy! Ak potrebujete životabudič na ráno, siahnite po týchto štyroch

Antioxidanty a protizápalové účinky tohto čaju byť takisto nápomocnépri začervenaní a podráždení pokožky. Čaj môže byť vhodným prostriedkom pre ľudí s citlivou kožou, ktorí hľadajú prírodný spôsob, ako udržiavať svoju pokožku bez podráždenia.

Nielenže má biely čaj pozitívny vplyv na pokožku, ale to isté platí aj pre vlasy. Jeho antioxidačné vlastnosti môžu pomôcť ochrániť vlasové folikuly pred poškodením voľnými radikálmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #mladosť #pokožka #biely čaj

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...