Mužov bez vlasov ženy milujú. Novým kráľom najsexi plešivcov je... Diesel aj Bezos sú v rebríčku fakt vysoko. Kto teda skončil prvý?

Nedávny prieskum zistil, že 88 % žien považuje holohlavých mužov za príťažlivých. Ktorí z obľúbených holohlavých prominentov sú však najatraktívnejší? Spomedzi áčkových fešákov cez športové hviezdy až po kráľovské rodiny - výber TOP 10 vznikol pomocou vedy!

21.11.2023 00:00
Vin Diesel Foto: ,
Herec Vin Diesel predstavil na akcii CinemaCon nový (už desiaty) film X zo série Fast & Furious.
debata

Znalci údajov v SEO agentúre Reboot starostlivo preskúmali tzv. zlatý rez (golden ratio) tváre, ktorý znázorňuje súmernosť a symetriu, zmerali faktor lesku lebky, atraktivitu hlasu a zároveň pridali k tomu faktor globálneho záujmu o vyhľadávanie. Výsledkom je nový (alebo čiastočne staronový) rebríček najsexi holohlavých mužov na svete.

Patrick Dempsey Čítajte viac Toto je nový najsexi muž planéty! Patrick Dempsey má 57 rokov a húfy fanúšikov ako seriálový doktor. Deti ma vysmejú, zhodnotil

Princ William, ktorého v roku 2022 z prvej priečky zosadil herec Vin Diesel, tento rok urobil presne to isté. Vrátil sa na zlaté miesto a o pozíciu nižšiu posunul práve spomenutú hviezdu série Rýchlo a zbesilo. A čo ďalší páni „na holenie“… respektíve „na leštenie“…

Britský princ William na zelenom koberci... Foto: SITA/AP, Vincent Thian
Britský princ William Britský princ William na zelenom koberci Earthshot Prize Awards, ktoré rozdali v Singapure.

1. Princ William

Princ z Walesu dosiahol neuveriteľných 9,9 boda z 10 možných a bol korunovaný za najsexi holohlavého muža roku 2023. Ako ukázal prieskum a štatistiky, približne 37 000 fanúšikov po celom svete hľadá obrázky britského následníka trónu „bez košele“ alebo „nahého“. Prirátajte si k tomu, že jeho hladká pokožka hlavy má skóre 74 % ako faktor lesku, jeho tvár má skóre 72 % zlatého rezu a jeho hlas má atraktívne skóre 9,9 z desiatich.

Princ William a jeho manželka Kate, princezná z...
Britský princ William na zelenom koberci...
+17Princ William a princezná Kate počas návštevy...

2. Vin Diesel

Napriek tomu, že v roku 2022 získal titul najsexi holohlavý muž, Vin Diesel bol v roku 2023 zosadený z trónu a získal konečné sexi skóre 8,8/10. Plešatá hlava Vin Diesela sa umiestnila na prvom mieste z hľadiska faktora lesku spomedzi všetkých celebrít porovnávaných v rámci štúdie so skóre 74 %. Navyše, jeho hlboký zmyselný hlas získal 8,8 z desiatich bodov za príťažlivosť. Ďalšie faktory však prispeli k tomu, že to nestačilo na prekonanie pôsobivého rámca princa Williama 6 stôp 2.

Cindy Crawford Čítajte viac Dlhé vlasy a vek 50 či 60 plus? Slávne ženy vedia, ako na to - toto sú účesy, ktoré pristanú každej dáme

3. Jason Statham

Tretie miesto v zozname netreba predstavovať, pretože Jason Statham je známy svojím pekným vzhľadom a šarmom, pričom získal celkovo 8,5/10. Statham je víťaz, pokiaľ ide o zlatý rez, s najvyšším skóre symetrie tváre (79%) na zozname. Britský herec sa tiež môže pochváliť 26 000 vyhľadá­vaniami, ktoré ho chcú vidieť na obrázkoch „bez košele“ a „nahého“.

zväčšiť Futbal, plávanie, skoky do vody, účasť na hrách... Foto: DC / Backgrid UK / Profimedia
Jason Statham Futbal, plávanie, skoky do vody, účasť na hrách Commonwealthu či 12. miesto na majstrovstvách sveta. A neskôr modeling a úspech v kultových trhákoch Zbaľ sa a vypadni alebo sérii Rýchlo a zbesilo. Taký je príbeh Jasona Stathama.

4. Samuel L. Jackson

Po tom, čo bol v novembrovom vydaní časopisu Glamour z roku 2023 označený za „najsexi muža na svete“, je ľahké pochopiť, prečo sa Samuel L. Jackson umiestnil v prvej päťke aj v tomto zozname. Zdá sa, že 74-ročný starec starne ako dobré víno. S hlbokým a sebavedomým hlasom dosahuje uznávaný herec 7,4 za vokálnu atraktivitu a jeho celkové sexy skóre je 7,3/10.

Miliardár Jeff Bezos a jeho partnerka Lauren Sanchez. Čítajte viac Z miliardára Bezosa a jeho snúbenice sa smeje internet: Dôvodom sú tieto zábery... koľko stojí zlé miliardárske PR, pýtajú sa ľudia

5. Jeff Bezos

Peniaze sú magnetom a určite aj oni pomohli k piatemu miestu druhého najbohatšieho muža sveta. S čistou hodnotou majetku viac ako 144 miliárd dolárov môže Jeff Bezos pridať ku všetkým faktorom práve materiálne bohatstvo. Hoci napríklad v tvárovej symetrii alebo lesku lebky nebodoval tak ako iný páni v zozname, priam šokujúce prekvapenie je, že patrí medzi najvyhľadávanejšie mená zoznamu, ktoré chcú online užívateľky a užívatelia vidieť nahé alebo „shirtless“ (teda bez košele).

A čo zvyšná päťka pánov? Pozrite si zoznam na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jeff Bezos #sexepíl #Vin Diesel #Jason Statham #plešina #holohlaví

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...