Ideálna sukňa do jesenných dní? Nosí ju aj Soňa Müllerová, skúsiť môžete aj vy: 11 štýlových tipov vás očarí

O popularite dĺžok sukní midi sme už písali viackrát. To zostáva. Čo pridať či obmeniť v jesennom období? Samozrejme, v prvom rade materiálové zloženie.

27.10.2023 00:00
Soňa Müllerová Foto:
Moderátorka Soňa Müllerová si obliekla plisovaný top od Marcela Holubca.
debata

Dámske sukne sú dostupné už naozaj vo všemožných materiálových vyhotoveniach. Len máloktorý však dokáže pôsobiť tak efektne, elegantne a zároveň luxusne ako práve koža. Na nedávnej módnej prehliadke sa v koženej midi sukni objavila aj známa slovenská moderátorka Soňa Müllerová, ktorá si stráži status jednej z najlepšie oblečených žien šoubiznisu. A nesklamala ani tentoraz.

Marcel Holubec, Piannisimo Conceptual Couture, Zuzana Gregorová Čítajte viac Nemá žena padá do mora a dvíha sa jej sukňa... scéna z oscarového filmu zrodila krásu v Starej tržnici: Šaty ako rozbúrené vlny, krinolíny aj perly na ústach

Efekt výrazného materiálu na sukni vynikol ešte viac v spojení s jemným plisovaným topom, ktorý si televízna tvár vzala ako poctu hostiteľovi. Kožené sukne sa však dajú nosiť na mnoho spôsobov.

Kožená sukňa Gestuz, predáva sa za 428 eur na...
Kožená sukňa s efektom štruktúrovane kože...
+10Kožená sukňa v áčkovom strihu Luisa Spagnoli,...

Spojte ich s jemnou pleteninou, saténovou či hodvábnou blúzkou, kašmírovým rolákom a pridajte vlnený kabát v oversized strihu. Prípadne ich môžete kombinovať aj s páperovými bundičkami do pása a teniskami a dodať im tak športovejší nádych a inšpirovať sa estetikou mladej generácie.

Kristína Svarinská Čítajte viac Najkrajšia herečka možno, ale žiadna typická princezná... miluje čiernu, pánsky štýl a podpätky? Svarinskej stačia na obrazovkách v Dunaji

Vybrali sme pre vás 11 tipov, na prevažne midi sukne. Nájdete medzi nimi však aj sukne kratšie. Nech sa páči, inšpirujte sa v galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #trend #Soňa Müllerová #kožená

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....