Luxus aj ženskosť v podaní hviezdy Ted Lasso či nežná gotika Americy Ferrery: Toto sú TOP looky z londýnskeho večera slávnych žien

Sezóna spoločenských eventov pod záštitou módnych magazínov je v plnom prúde. A to je, samozrejme, zárukou aj módy, ktorú možno obdivovať a slávnych žien s ukážkovým vzhľadom.

19.10.2023 12:00
Hannah Waddingham Foto: ,
Herečka Hannah Waddingham predviedla svoje krivky v kreácii Tom Ford.
debata

Aj na podujatí magazínu Glamour v Londýne, kde sa rozdávali ocenenia pre výnimočné ženy a zástupkyne viacerých odvetví, sa zišla smotánka šoubiznisu a fotografi mohli zvečniť hviezdy v luxusných a originálnych kreáciách. Aké boli tie najlepšie?

Princezná Amalia z Holandska (vľavo) a princezná Elisabeth Čítajte viac Amalia, Ingrid či Estelle? Mladé princezné žiarili v róbach: Niet pochýb, ikonám ako princezná Kate či kráľovná Letizia vyrástla konkurencia

Nás najviac zaujala hviezda seriálu Ted Lasso – britská herečka Hannah Waddingham, ktorú vysoká, ženská a sošná postava predurčuje na modely, ktoré definujú krivky a ešte viac podčiarkujú jej siluetu. Kreácia, ktorú si obliekla, pochádza od značky Tom Ford a herečke krásne vytvarovala driek, pričom zvýraznila ženské krivky. Metalický dezén v kombinácii s transparentnou čiernou látkou bol dokonalou voľbou pre slávnostný večer.

Herečka Halle Bailey prišla v kreácii Nicole +...
Rochelle Humes na vyhlásení Glamour Women of...
+6Herečka a speváčka Ariana DeBose.

Trochu inak k večernej móde pristúpila americko-mexická herečka America Ferrara, ale výsledok bol rovnako pútavý. Hviezda hitu Barbie si totiž na seba obliekla model krémových šiat s nezapracovaným lemom na sukni a detailom živôtika prechádzajúceho do naznačených dekoratívnych rukávov. Model šiat doplnila výraznými čiernymi čižmami s okrúhlou špičkou, čím akoby podčiarkla istú gotickú inšpiráciu. Ukážkový bol aj mejkap, čistá, zjednotená pleť a podčiarknuté prirodzené črty a pôvab.

Herečka America Ferrera sa tiež objavila na... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
America Ferrera Herečka America Ferrera sa tiež objavila na akcii Glamour Women of the Year Awards.

Do tretice spomenieme modelku a moderátorku Leomie Andersonovú, ktorá má v Británii povesť poriadnej provokatérky. Tentoraz síce provokovala tiež, ale malo to mieru a malo to aj humor a sexepíl. Dlhonohá modelka spojila vzorované metalické minišaty GCDS s latexovými čižmami a výsledok bol zvodný a pritom veľmi moderný a trendový.

Modelka a moderátorka Leomie Anderson v kreácii... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Leomie Anderson Modelka a moderátorka Leomie Anderson v kreácii GCDS.

Medzi ďalšími dámami, ktoré zaujali, bola aj speváčka Lily Allen či herečka Ariana DeBose alebo hviezda ostatnej bondovky – americká herečka Lashana Lynch. Všetky dámy nájdete v galérii.

Herečka Kristína Svarinská sa prišla pozrieť aj...
Modelka Lucia Rubini Dvorská počas záverečného...
+52Iveta Tkáčová prišla na prehliadku podporiť...
Manželia Ivana a Marián Gáboríkovci sa tiež...
Modelka a moderátorka Janka Slačková.
+54Herečka Kristína Svarinská počas druhého dňa...
Modelka na prehliadke Martina Hrču a jeho novej...
Modelka na prehliadke Martina Hrču a jeho novej...
+47Modelka na prehliadke Martina Hrču a jeho novej...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #móda #Glamour #America Ferrera #Hannah Waddingham #Leomie Anderson

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....