Amalia, Ingrid či Estelle? Mladé princezné žiarili v róbach: Niet pochýb, ikonám ako princezná Kate či kráľovná Letizia vyrástla konkurencia

Na oslavách 18. narodenín dánskeho princa Christiana sa objavili zástupkyne najmladšej generácie z európskych kráľovských dvorov.

18.10.2023 00:00
debata
Nórsky korunný princ Haakon a jeho manželka,...
Belgická princezná Elisabeth v kreácii Natan...
+13Holandská princezná Amalia prišla na oslavu v...

Syn korunného princa Frederika a korunnej princeznej Mary privítal svojich rovesníkov či princezné, ktoré sú o rok alebo dva staršie ako on a na ktorých pleciach bude ležať budúcnosť monarchie a jej reprezentovania vo svete. Slávnostný večer, ktorý pripadol na nedeľu, bol však aj ukážkou elegancie a luxusného kráľovského štýlu. S tým budú mladé dámy čoskoro konkurovať ikonám spoločenských a módnych rubrík ako je princezná Kate či kráľovná Letizia.

A kto teda na narodeninovú oslavu zavítal?

Princezná Amalia z Holandska

zväčšiť Holandská princezná Amalia prišla na oslavu v... Foto: Profimedia
814103063 Holandská princezná Amalia prišla na oslavu v kreácii Essentiel Antwerp a s korunkou zdobenou zafírmi.

Najstaršia dcéra holandského kráľa sa raz stane holandskou kráľovnou. Plavovláska Amalia, ktorá už začala s niekoľkými oficiálnymi povinnosťami, pôsobila spomedzi všetkých svojich kráľovských kolegýň najvyzretejšie. Oblečená bola v róbe výraznej kráľovskej modrej farby od Essentiel Antwerp a na hlave mala nádhernú korunku zdobenú zafírmi.

Princezná Ingrid Alexandra z Nórska

zväčšiť Nórska korunná princezná Mette Marit a jej... Foto: Profimedia
Mette Marit a jej dcéra, princezná Ingrid Alexandra Nórska korunná princezná Mette Marit a jej dcéra, princezná Ingrid Alexandra, ktorú na narodeninový banket obliekla značka Emilio Pucci.

Dcéra korunného princa Haakona a princeznej Mette-Marit stavila na róbu na jedno rameno v nežnej béžovej farbe, ktorú mala na sebe jej mama v roku 2011. Už dospelá princezná dostala tiež od rodičov korunku z klenotníckej značky Boucheron zdobenú perlami. A na slávnostnom bankete bola usadená vedľa oslávenca. S princom Christianom sa však kamarátia od detstva, otec Ingrid Alexandry, korunný princ Haakon je totiž aj Christianovým krstným otcom.

Princezná Elisabeth z Belgicka

zväčšiť Belgická princezná Elisabeth v kreácii Natan... Foto: Profimedia
Belgická princezná Elisabeth Belgická princezná Elisabeth v kreácii Natan Couture na oslavách 18. narodenín dánskeho princa.

Dvadsaťjedenročná následníčka belgického trónu na oslavách chýbať nemohla a patrila medzi skvelo oblečené dámy. V róbe s rukavičkami od Natan Couture, ktorú doplnili topánky Giorgio Armani, pôsobila Elisabeth veľmi elegantne. Ani na jej hlave nechýbala korunka, konkrétne tzv. „Wolfer Tiara“.

Na oslavách sa zúčastnila aj zástupkyňa najmladšej generácie zo švédskej kráľovskej rodiny. O koho išlo? Pozrite sa na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #narodeniny #štýl #princezná Estelle #princezná Elizabeth #princezná Amalia #princ Christian #princezná Ingrid Alexandra

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...