Fešáci v kokpitoch? Toto je 10 najsexi jazdcov Formuly 1. Dámy, súhlasíte, že títo muži dokážu rozbúšiť srdcia?

Sledovanie pretekov Formuly 1 je podľa mnohých mužskou doménou, ale to rozhodne neznamená, že by súperenie na okruhoch po celom svete nemalo aj ženské fanúšičky. A samotní jazdci? Tých oceňujú ženy, ale určite aj mnohí muži.

11.10.2023 00:00
debata
Carlos Sainz po prvom triumfe v kvalifikácii F1.
Carlos Sainz.
+14Charles Leclerc má budúcnosť vo formule 1...

Status profesionálneho pretekára sa spája v našich mysliach s adrenalínom, ktorý vytvára autu príťažlivosti. Ak sa k tomu pridá aj príťažlivý fyzický zovňajšok, niet pochýb, že konkrétny pretekár má cestičku vyšliapanú k tomu, aby sa z neho nestal len skvelý reprezentant, ale aj sex-idol či vzor príťažlivosti.

Brad Pitt Čítajte viac Ako zrodený pre kokpit? Brad Pitt v pretekárskej kombinéze hviezdou na okruhu F1, jeho prítomnosť má tento dôvod...

Nedávny prieskum pod vedením Rant Casino sa zameral na najpríťažlivejších jazdov F1, pričom nezohľadňoval len ich fyzický vzhľad (na základe tzv. zlatého ratio súmernosť a pôvab ich tváre), ale tiež pridal výšku, celkový počet bodov v pretekoch a tiež odhadovanú výšku ich majetku. A výsledok? Títo páni vyšli v rebríčku najlepšie.

1. Carlos Sainz

Tento španielsky jazdec Ferrari sa umiestnil na prvom mieste v rebríčku sexy jazdcov. Jeho úspech, ktorý sa meria 338 bodmi v F1 za rok 2022–2023, a čistý majetok vo výške 45,1 milióna eur prispeli k jeho príťažlivosti. Jeho zlatý pomer dosahuje 84,68% a celkové skóre jeho sexepílu je 8,88.

2. Charles Leclerc

Tento monacký jazdec je známy nielen svojimi výkonmi na trati, ale aj svojou krásou a šarmom. Jeho zlatý pomer (Golden Ratio) dosahuje 81,30% a s odhadovaným majetkom vo výške 11 miliónov eur a 407 bodmi v F1, si zaslúžil skóre 8,74.

Boris Valábik a Eliška Lenčešová. Čítajte viac Svalovec Valábik, bradatý fešák Autner či Tarzan z telenovely: Ktorý pán bude najsexi hrdinom Let's Dance?

3. Esteban Ocon

Francúzsky pretekár získal miesto v Alpine Renault v roku 2020 a rýchlo si získal fanúšikov. S impozantnými 127 bodmi v F1 a majetkom vo výške 13,7 milióna eur, je zároveň aj jedným z najvyšších jazdcov na zozname a jeho finálny „sexepíl“ ohodnotili bodovo na 8,72.

Táto trojica jazdcov sa nezapierateľne radí medzi najsexi pretekárov Formuly 1. Ich úspechy na trati, majetok a fyzická príťažlivosť ich robia neodolateľnými v očiach ženských fanúšičiek, ale zároveň ich zviditeľnujú aj v rámci spolupráce s firmami, ktoré im prinášajú ďalšie zisky.

A ako vyzerá zvyšok zoznamu TOP 10 najsexi jazdcov F1? Pozrite sa na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #formula 1 #Fernando Alonso #Max Verstappen #jazdec #Carlos Sainz #pretekár

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...