Svalovec Valábik, bradatý fešák Autner či Tarzan z telenovely: Ktorý pán bude najsexi hrdinom Let's Dance?

Už o niekoľko týždňov sa na obrazovkách objaví opäť populárna tanečná šou. Mená účinkujúcich celebrít sú pre divákov lákadlom.

15.02.2023 09:02
Boris Valábik a Eliška Lenčešová. Foto:
Boris Valábik a Eliška Lenčešová.
debata

A treba tiež zdôrazniť, že aj pre diváčky. Sú to totiž práve ženy, ktoré sú v diváckej prevahe pri sledovaní formátov ako je Let's Dance a tak je vlastne celkom pochopiteľné, že zástupcovia televízie sa snažia vybrať do zostavy príťažlivých účinkujúcich. Dámy a, samozrejme, najmä pánov. Tí sú dokonca v jedenásťčlennej zostave v prevahe.

Nela pocisková Čítajte viac Kráľovné Let's Dance? Pocisková aj Hospodárová... Dvojnásobný úspech tohto tanečníka sa zatiaľ nezopakoval! O kom je reč?

Minulý rok to bol herec Ján Koleník, ktorý okrem zisku titulu kráľa tanečného parketu získaval aj obdiv a ešte väčšiu popularitu vďaka svojmu šarmu a sexepílu na tanečnom parkete (konieckoncov, vracia sa do šou aj tento rok). Pri tohtoročnej tvorbe zoznamu účinkujúcich sa však podarilo tvorcom z televízie Markíza získať iné známe mená a tváre, ktoré môžu Koleníkovi konkurovať.

 Gabika Marcinková a Matyáš Adamec.
Henrieta Farkašová a Marek Klič.
+9Victor Ibara a Simona Brecíková.

V mužskej zostave celebrít sa v Let's Dance 2023 nachádzajú až dvaja športovci, dokonca z rovnakého „ihriska“ – teda v ich prípade lepšie povedané klziska. Dnes moderátori a komentárori s vlastnou talk-šou Marián Gáborík a Boris Valábik budú určite pre mnohé diváčky (aj divákov) magnetom, aby si sadli každú nedeľu ku televíznym obrazovkám.

zväčšiť Richard Autner a Dominika Rošková. Foto: TV Markíza
Richard Autner a Dominika Rošková. Richard Autner a Dominika Rošková.

Očakávať sa dá počiatočná nemotornosť, ale aj ich typický humor pre masy. A v neposlednom rade aj napnuté svaly v tesných kostýmoch. Stačí sa pozrieť na ochutnávku v podobe Valábikovho sieťovaného trička z vizuálov k šou Let's Dance a je jasné, čoho sa divák dočká.

Let's Dance Čítajte viac Ale im to ladí! Gáborík s manželkou, Valábik s Lenčešovou a Cimarro? Pre Let's Dance dostal Koleníkovu ex-tanečnicu

V mužskej zostave tohtoročnej šou sa objavili aj dvaja herci – jeden šarmantnejší ako druhý. Mnohí sú určite zvedaví, ako sa s tanečnými úlohami popasuje charizmatický Richard Autner či jeho príťažlivý kolega Victor Ibara, hviezda Druhej šance. V neposlednom rade bude potom pre mnohé diváčky motiváciou pozrieť si nové diely aj moderátor Milan Zimnýkoval, ktorý si získava pravidelne masy svojím humorom a sympatickým zjavom.

zväčšiť Vanda Poláková a kubánsky herec Mario Cimarro. Foto: Markíza
Vanda Poláková - Mario Cimarro Vanda Poláková a kubánsky herec Mario Cimarro.

Posledným z mužských celebritných protagonistov je Mario Cimarro, kubánsky herec, pri ktorom mnohé diváčky „odpadávali“ ešte v časoch jeho účinkovania v telenovele Skrytá vášeň. Odvtedy síce pár rokov ubudlo, no fešnému Kubáncovi zostala dlhá havrania hriva a aj charizma, ktorou dokázal ženy očariť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Boris Valábik #Marián Gáborík #Milan Zimnýkoval #najsexi #Richard Autner #Let´s Dance #Mario Cimarro #Viktor Ibara

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...