Kedysi najsexi muž sveta aj oscarová kráska, ktorú zbožňujú davy: Tušili ste, že tieto hviezdy nepoužívajú dezodoranty?

Aj medzi známymi hviezdami sa nájdu také, u ktorých súčasťou základnej hygieny nie sú kozmetické výrobky, na ktoré si už väčšina planéty zvykla a považuje ich za neoddeliteľnú súčasť dennej výbavy.

03.10.2023 15:59
debata

Zaujímavý prehľad len nedávno priniesol americký portál JustJared.com, ktorý poukázal na známe celebritné tváre odmietajúce výdobytky modernej kozmetickej starostlivosti.

Cindy Crawford Čítajte viac Dlhé vlasy a vek 50 či 60 plus? Slávne ženy vedia, ako na to - toto sú účesy, ktoré pristanú každej dáme

Mnohé z nich otvorene priznali, že odmietajú dezodorant alebo prípravky proti poteniu. Iné sa zase nechali počuť, že nepoužívajú klasické šampóny alebo krémy. O koho ide? Pozrite sa na výber hviezd s nami:

Lizzo

Speváčka Lizzo nechýbala na MET Gala v New Yorku. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Lizzo n Speváčka Lizzo nechýbala na MET Gala v New Yorku.

Speváčka sa v minulosti priznala, že prestala používať dezodorant na vylepšenie telesnej vône. Urobila tak v roku 2021, pričom sa odvolala práve na informácie o inom známom zástupcovi amerického šoubiznisu, ktorý odmieta výrobky na vylepšenie telesnej vône.

Matthew McConaughey

Herec Matthew McConaughey na zábere z roku 2019. Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Texas McConaughey Herec Matthew McConaughey na zábere z roku 2019.

Oscarový herec patrí asi medzi najznámejších zástancov prirodzenej vône. Je to práve on, kto otvorene vyhlásil v roku 2005 v rozhovore pre magazín People (bol vtedy zvolený za Najsexi muža planéty), že žiaden dezodorant či antiperspirant nepoužil minimálne dvadsať rokov. „Chlap má voňať ako chlap,“ uviedol vtedy herec. O McConaugheym sa však neskôr vyjadrila jedna z jeho kolegýň, ktorá s ním pracovala na filme Tropická búrka. „Myslím si, že sa kúpe denne, lebo vonia naozaj delikátne. Akurát nemá dezodorant,“ uviedla Yvette Nicole Brown.

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian a jej vtedajší manžel Scott... Foto: SITA/AP, Scott Roth
Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian a jej vtedajší manžel Scott Disick na zábere z roku 2014. Kourtney prestala používať dezodorant, keď dojčila.

Členka slávneho televízneho klanu prestala používať dezodorant v čase, keď dojčila svoje deti. Nechala sa počuť, že si myslí, že látky obsiahnuté v tomto produkte nie sú dobré pre bábätká, ktoré prijímajú materské mlieko. Ako píše portál JustJared.com s odvolaním sa na magazín Poosh, dnes používa Kourtney stopercentne prírodný antiperspirant.

V zozname žien, ktoré odmietajú dezodorant je aj slávna držiteľka Oscara. Ak chcete vedieť, ktorá, kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Matthew McConaughey #Julia Roberts #hviezdy #potenie #antiperspirant #dezodorant #používanie #Lizzo

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...