Americká herečka Demi Moore fascinuje hrivou tmavých vlasov po pás: Aké je tajomstvo vlasov 60-ročnej hviezdy, prezradil kaderník

Počas svojej hereckej kariéry vystriedala desiatky rozličných účesov a jej vzhľad sa menil aj s ohľadom na filmy, v ktorých hrala. Posledné roky sa však Demi Moore prezentuje bez zmeny. S výraznou hustou hrivou čiernych prameňov.

29.09.2023 00:00
Demi Moore Foto: ,
Americká herečka Demi Moore na módnej prehliadke Saint Laurent Jar/Leto 2024, ktorá sa konala v Paríži.
debata

Slávna hollywoodska hviezda, ktorá minulý rok oslávila okrúhlu šesťdesiatku, je objektom fascinácie a obdivu od mnohých žien práve vďaka svojim vlasom. Keď sa niekde objaví, jej hustá tmavá a lesklá hriva je jej poznávacím znamením.

Demi Moore Čítajte viac Šaty na telo, úzky driek a zvodný dekolt: Tipovali by ste jej 60? Demi Moore popiera zákony prírody

Mooreovej osobný kaderník Gregory Russell nedávno na rovinu vysvetlil všetkým pochybovačom, či známa hviezda nevyužíva na svoj „vlasatý“ look príčesky a pomoc v podobe nadstavených premaňov. „Nie, to všetko sú jej skutočné vlasy,“ uviedol Russell, ktorý sa stará o korunu krásy v prípade Mooreovej, ale v minulosti spolupracoval tiež s Nicole Kidmanovou či mnohými ďalšími hviezdami.

Modelky na prehliadke Saint Laurent Jar/Leto...
Modelka na prehliadke Saint Laurent Jar/Leto...
+7Modelka na prehliadke Saint Laurent Jar/Leto...

Samozrejme, z toho vyplýva aj druhá otázka. Ako sa teda vlastne Demi Moore stará o svoju hrivu? To prezradila herečka sama pred časom pre magazín People. Priznala, že na hlave už vyskúšala naozaj všeličo a tak sa jej nechce už po toľkých zmenách experimentovať. „Snažím sa o prirodzenosť. Nevystavujem ich často teplu, nechám ich len tak vyschnúť, ak to je možné. Ani ich až tak často neumývam,“ citoval ju spoločenský časopis.

zväčšiť Americká herečka Demi Moore na módnej... Foto: Daniele Venturelli/Getty Images for Fendi
Demi Moore Americká herečka Demi Moore na módnej prehliadke Fendi Jar/Leto 2024, ktorá sa konala v Miláne.

Pravidelne vraj navštevuje kaderníka, aby jej zastrihával končeky a udržiaval tak pramene vlasov v čo najzdravšom stave aj vzhľade. Oboje je pritom podľa Mooreovej aj tajomstvom zvnútra, nielen zvonku. „Záleží, samozrejme, na tom, čo jedávate, ako žijete. Zdravý životný štýl sa prejaví aj na zdravšej pleti alebo vlasoch,“ komentovala herečka.

kate koláž Čítajte viac Princezná Kate ako blondínka! Žiadna dlhá hriva, vlasy zastrihnuté po bradu. Reakcie fanúšikov?

Zdôraznila tiež, že dnes už by si určite neoholila hlavu, ako to urobila vo filme G.I. Jane alebo nemenila farby vlasov. „Ak ma naozaj chcú do filmu, môžu mi dať parochňu alebo poslať maskérku,“ zhrnula.

Demi Moore v roku 1997.
Bruce Willis a Demi Moore.
+9Herečka Demi Moore je jednou z herečiek, ktoré...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #starostlivosť #Demi Moore #hriva

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...