Divoké vlny vymenila za krátky strih: Jedna z najkrajších Američaniek urobila fakt dobre, tento účes môže skúsiť každá žena

Vlasy sú koruna krásy, tvrdia mnohé ženy aj muži. Jedna z najslávnejších modeliek Ameriky sa však nebála urobiť radikálny krok.

08.09.2023 09:00
Taylor Hill Foto:
Topmodelka Taylor Hill na zábere z kampane Victoria´s Secret v roku 2017.
debata (1)

Krásna Taylor Hill, hviezda mnohých značiek a kampaní, ktorá sa preslávila okrem iného aj ako tvár značky Victoria's Secret, prišla na newyorský event značky s novým účesom. Okamžite sa ocitla v centre pozornosti. Médií, fanúšikov, ale aj odborníkov na krásu.

Dvadsaťsedemročná rodáčka zo štátu Illinois, ktorá sa tento rok vydala za svojho snúbenca Daniela Fryera, patrí do skupiny žien, ktoré nemajú strach z nožníc. Ani experimentov. Výsledkom je účes z krátkych vlasov, ktorý niektoré médiá označili ako modernú verziu účesu pixie.

zväčšiť Topmodelka Taylor Hill prichádza na akciu... Foto: Profimedia
Taylor Hill Topmodelka Taylor Hill prichádza na akciu značky Victoria's Secret v New Yorku.

Iné zase prirovnali Hillovej voľbu krátkych vlasov a účesu s trošku dlhšími prameňmi na zadnej strane hlavy k modernej verzii Audrey Hepburnovej a jej „beatnickému“ účesu z polovice 60-tych rokov. S tým rozdielom, že Hill dodáva modernosť tomuto looku aj svojimi zvlnenými kaderami.

Princezná Charlene z Monaka Čítajte viac Účes tohto leta si pýta nožnice a trochu odvahy, odmena? Budete štýlová ako hviezda Oppenheimera či monacká princezná

Je vlastne celkom jedno, ako daný zostrih nazveme. Platí však iná vec – výsledok hry s nožnicami a strihom na hlave pôvabnej Američanky sa zúročil naozaj vo sviežom, modernom a pritom veľmi mladistvom a šik tvare. Taylor Hill predviedla svoj nový strih práve na podujatí značky Victoria's Secret, v kampani pre ktorú v minulosti pózovala ako sexy siréna s dlhými kaderami či neskôr ako sexy a šik mladá dáma so štýlovým bobom.

zväčšiť Topmodelka Taylor Hill na akcii The Tour 23... Foto: Profimedia
Topmodelka Taylor Hill prichádza na akciu značky Victoria´s Secret v New Yorku. Topmodelka Taylor Hill na akcii The Tour 23 značky Victoria's Secret v New Yorku.

Každopádne, my ponúkame voľbu americkej tmavovlásky ako inšpiráciu aj pre vás. A ešte pár tipov od hair-štylistov, ktorí sa podieľali na tvorbe účesu a ktorých oslovil magazín Grazia. „Ak máte ofinu, vysušte ju a vyfúkajte. Prípadne si vyfúkajte vlasy od korienkov pomocou prípravku na objem," citoval portál časopisu kaderníčku Ninu Lee. Tá tiež radí, aby sa nositeľky podobných vlasov pohrali s kučerami okolo uší a upravili ich tak, aby vlasy odhalili tvár. Nosiť ich môžete buď ležérne fixované za ušami alebo napríklad s mokrým lookom. Viac v galérii. Pozrite si tiež galériu z akcie Victoria's Secret plnej hviezd.

Topmodelka Imaan Hammam na akcii značky...
Modelka Lila Grace Moss sa tiež objavila na...
+21Herečka AnnaSophia Robb na podujatí Victoria's...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krátke vlasy #účes #premena #strih #Taylor Hill

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...