Všetky oči na jej kabelku: Nórska princezná prekvapila zmyslom pre módu aj humor, na oslavu si vzala...

Len pred pár dňami sa v nórskom kráľovskom paláci v Oslo konala veľká oslava. Spoločné narodeniny, okrúhlu päťdesiatku, oslávil princ Haakon a jeho manželka, princezná Mette-Marit.

28.08.2023 14:00
Mette-Marit a korunný princ Haakon Foto:
Korunná princezná Mette-Marit a korunný princ Haakon spoločne v prejave ocenili nórskych ľudí.
debata

Manželská dvojica, ktorý si za deň osláv vybrala dátum iného výročia (22 rokov predtým sa v rovnaký deň vzali), bola pochopiteľne v centre pozornosti. A pôvabná blondínka, ktorá sa v budúcnosti stane kráľovnou Nórska, pochopiteľne ešte o kúsok viac než jej manžel.

Mette-Marit a jej manžel, korunný princ Haakon Čítajte viac Z ich pohľadov srší láska aj po 22 rokoch od svadby: Nórsky kráľovský pár oslavoval, ich momentky dojímajú

Dôvodom bol aj módny look, ktorý Mette-Marit zvolila na slávnostný deň. Dlhé krémové šaty z čipky pôsobili nežne, žensky, elegantne, no pritom s nádychom letnej uvoľnenosti. Čo zaujalo azda ešte viac, bol však doplnok v rukách korunnej princeznej. Išlo totiž o štýlovú a tak trochu humorne ladenú kabelku z dielne značky Serpui. Prútený doplnok na remienku mal totiž tvar exotického tukana – vtáka, ktorého zvyčajne môžete vidieť v ZOO.

Korunná princezná Mette-Marit a jej syn, princ... Foto: ČTK / NTB Scanpix / Stian Lysberg Solum
Korunná princezná Mette-Marit Korunná princezná Mette-Marit a jej syn, princ Sverre Magnus na narodeninovej párty v Oslo. Princezná zaujala aj netradičnou kabelkou.

Značka, ktorá pracuje s prúteným materiálom a vyrába rozličné dámske kabelky a doplnky – často práve v tvaroch zvierat či kvetín, môže byť za podobnú reklamu určite vďačná. Trend doplnkov v tvare zvierat však nie je tento rok až taký výnimočný.

Angelina Jolie Čítajte viac Kabelka, do ktorej sa vmestí všetko: Miluje ju Angelina Jolie, budete aj vy. A nemusí byť ani za tisíce

Jedným z hitov sa už pred časom stala kabelka v tvare holuba, ktorú na svojej prehliadke predstavil britský dizajnér JW Anderson. Model sa zaradil medzi módny hity nadšencov a ešte väčšiu reklamu mu potom urobila herečka Sarah Jessica Parker ako Carrie Bradshaw v seriáli And just like that. S kabelkou sa objavila v jednej zo scén druhej série seriálu.

Nórska princezná Mette-Marit a jej manžel,...
 Mette-Marit a korunný princ Haakon spoločne...
+6Korunná princezná Mette-Marit a korunný princ...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kabelka #doplnok #Mette-Marit

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...