Móda z letnej TV párty: Zvodná Rošková bodovala, Arató je stelesnenie elegancie, Horváthovej z Klamstva módna hra tentoraz nevyšla

Viacero známych televíznych tvárí sa na letnom žúre televízie Markíza objavilo pred objektívmi a kamerami médií.

25.08.2023 08:00
Dominika Rošková Foto:
Tanečnica Dominika Rošková si odskočila na párty z tréningov v Česku.
debata

Na pozvánke stálo pri dress-code slovné spojenie summer chic a väčšina pozvaných si naozaj dala záležať na tom, aby si uvoľnený horúci augustový večer užili v pohodlných letných kúskoch, no zároveň naplnili prosbu organizátora.

Kristína Svarinská Čítajte viac Sexy letná Svarinská, elegantná kráska Arató z Dunaja a jej kolega? Prišiel v sukni. Letný žúr Markízy plný hviezd, módu musíte vidieť

Medzi dámami nepochybne zaujala veľmi pôvabná a elegantná Sarah Arató. Herečka zo seriálu Dunaj, k vašim službám si obliekla nohavicový kostým v uvoľnenom padavom strihu so širšími nohavicami a ľahkým županovým sakom na previazanie. Doplnila to sandálikmi s remienkami a kabelkou prevesenou cez hrudník. Výsledok pôsobil veľmi nenútene, no zároveň skutočne „šik“ a žensky.

Tanečnica Dominika Rošková si odskočila na...
Herečka Jana Kovalčiková na párty televízie...
+63Herečka Petra Dubayová zo seriálu Dunaj, k...

Kolegyne Arató zo spomenutého seriálu pritom nemohli pôsobiť odlišnejšie. Napríklad herečka Kristína Svarinská poňala večer vyslovene v letnom štýle, výsledok však fungoval na jednotku. Elastický biely top nad pupok v spojení s výraznou farbou červených širokých nohavíc a akcentom červenej na perách postačil na to, aby bola Svarinská magnetom pre fotografov. A jej štýl rovnako.

zväčšiť Herečka Kristína Svarinská zvolila veľmi... Foto: TV Markíza
Kristína Svarinská Herečka Kristína Svarinská zvolila veľmi príjemný letný imidž.

Petra Dubayová sa tiež rozhodla smerovať svoju módnu voľbu viac do estetiky plážovej párty. Postaral sa o to top s asymetricky riešeným zdvojeným ramienkom, opäť nad pupok a k nemu sukňa áčkového strihu. Kučeravá kráska kombináciu doplnila korálikmi, ktoré tak trochu evokovali éru 70-tych či 90-tych rokov a obuvou na platformovej podrážke.

zväčšiť Herečka Petra Dubayová zo seriálu Dunaj, k... Foto: TV Markíza
Petra Dubayová Herečka Petra Dubayová zo seriálu Dunaj, k vašim službám na párty televízie Markíza.

Mimochodom, odhalené bruško bolo posledné sezóny skutočne populárnym trendom a je jasné, že zasiahol aj známe Slovenky. Jeden z najzvodnejších lookov večera predvádzala tanečnica Dominika Rošková, ktorá si obliekla neónové elastické šaty s jedným rukávom. Odhaľujúce jej vytrénované torzo. Výsledok bol letný, sexy a priam ukážkový.

zväčšiť Herečka Monika Horváthová. Foto: TV Markíza
Herečka Monika Horváthová. Herečka Monika Horváthová.

Na letnej párty sa objavila aj herečka Monika Horváthová z Klamstva, ktorá tentoraz opäť prekvapila. Aj módnou voľbou. Jej spojenie korzetu, denimovej mini-sukne, športových detailov v podobe tenisiek a bielych ponožiek akosi nefungovalo. Celé to pôsobilo viac ako kostým než odev, ktorý by si herečka na sebe obliekla v civile. Horváthová zjavne má rada hru so striedaním módnych persón (zdá sa, že zakaždým, keď sa na verejnosti objaví, vyzerá trochu inak ako naposledy). Takéto módne experimentovanie sa však deje aj s rizikom, že vám nemusí každá z tých persón a stylingov sadnúť.

Sara Sandeva Čítajte viac Krásna Sandeva ako posila seriálového hitu: V šortkách v centre Prahy magnetom aj pre okolie

Červený koberec, samozrejme, zaplnili aj dámy slovenského šoubiznisu, ktorých štýl je roky rovnaký a veľmi jasne orientovaný. Veľa lesku, flitrov, odvážne výstrihy či zvýraznenie kriviek, v ktorých sa ony cítia žensky a sexy, ale nie vždy si výsledok tyká aj s módnymi trendmi a môže byť diskutabilný.

zväčšiť Influencerka Naty Kerny vyzerala veľmi pôvabne. Foto: TV Markíza
Markiza MEDIA party 2023 31 Influencerka Naty Kerny vyzerala veľmi pôvabne.

Dobrou správou však je, že mnohé zo súčasných tvárí televízneho priemyslu či influencerského sveta majú tendenciu s módou pracovať citlivo a prinášať pôvabné a štýlové looky. V tomto prípade rozhodne zaujala a bodovala Naty Kerny, ale tiež napríklad jej kolegyňa a kamarátka Mirka Dobiš. Viac už si pozrite v galérii a tiež vo videu z červeného koberca.

Krásne herečky z Dunaja, Puškárová aj sexy Rošková na párty TV Markíza
Video
Zdroj: Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #Markíza #móda #Kristína Svarinská #párty #Monika Horváthová #Petra Dubayová #Dominika Rošková

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....