Bruško odhaliť - to je heslo leta 2021! Tu je 9 inšpirácií od skutočných žien

Už pred pár dňami sa písali o raste popularity módneho trendu s odhaleným bruchom. Chcete však aj praktické inšpirácie? Tu sú!

14.05.2021 06:00
lunacastilho Foto:
Elegantný crop-top na hrubších ramienkach a k nemu výrazné široké nohavice - toto spojenie pôsobí priam ukážkovo. Predvádzala ho v roku 2018 modelka, fitnesska a trénerka Luna Castilho.
debata

Jedna vec je vidieť v obchode šaty či skrátený top (crop-top, bandeau top alebo podprsenkový top), druhá však je styling. Ak ste doposiaľ nič podobné nenosili a zvažujete, že načim začať, potom je každá inšpirácia na mieste.

V našom ostatnom článku sme sa zamerali na oscarové inšpirácie z červeného koberca a priniesli vám niekoľko tipov na šaty s prestrihmi. Trend odhaleného bruška však nemusí vychádzať len zo šiat. Reč je aj o spojení skrátených topov (či dokonca sák) s denimovými nohavicami, kulotami či širokými nohavicami až po zem. Spojiť sa však dá aj elegancia širokých elegantných nohavíc a blúzky, ktorej cípy si uviažete okolo pupku a odhalíte tak len kúsoček kože.

stradi2995 Čítajte viac 10 šiat, ktoré privolajú leto! Nosia sa trendové rukávy aj nežné teplé farby

V minulosti sa viacero známych žien predviedlo v spoločnosti práve v duchu znovu silnejúceho trendu. Nie je teda vôbec prekvapivé, že inšpiráciu sme našli aj u nich. Hoci štíhla figúra a udržiavané krivky sú v tomto prípade bonusom, odvážnym šťastie praje. A tiež napríklad trik s vyšším pásom nohavíc, ktorý skryje menej pevnú časť bruška a nechá odhalený len pás oblasti medzi prsami a pupkom.

Či už sú to modelky ako Joan Smalls alebo Jasmine Tookes, herečka Camille Belle alebo fitnes hviezda a trénerka Luna Castilho. Dohromady 9 inšpirácií, 9 (v každom jednom prípade) trošku odlišných stylingov, ktoré môžu inšpirovať.

Aj kontrast materiálov je v prípade trendu...
Topmodelka Jasmine Tookes ukazuje, akým...
+6Elegantný crop-top na hrubších ramienkach a k...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #odhalené bruško #trend #celebrity

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...