Kráľovná Letizia v šatách za menej ako sto eur - tomu sa vraví inšpirácia. My máme ďalšie... 10 modelov (aj) za menej

Členka španielskej kráľovskej rodiny nemá problém objaviť sa na verejnosti ani v šatách z reťazca, kde nakupujú bežné ženy. Výsledok je pritom očarujúci a zároveň aj inšpirujúci pre jej rovesníčky či dámy rôznych generácií.

08.08.2023 08:00
Španielska kráľovná Letizia Foto:
Španielska kráľovná Letizia (vľavo) s gréckou princeznou Irene počas stretnutia s médiami na Malorke.
debata

Reč je o španielskej kráľovnej Letizii, ktorej módny štýl je už nejaký čas pod drobnohľadom médií. A celkom zaslúžene. Bývalá televízna reportérka a moderátorka sa totiž neobáva kombinovať luxusnú módu s modelmi z reťazca, mixuje archívne kúsky, ktoré nosí opakovane s novými. Nosí španielsky dizajn a tvorbu domácich dizajnérov, ale nepovie nie ani tej spoza hraníc a kúskom, ktoré sa objavujú na prehliadkach a na mólach.

Jennifer Lopez Čítajte viac Absolútne perfektné šaty na leto? Nosí ich aj Jennifer Lopez, my máme 12 tipov, aj za pár desiatok eur

Pred pár dňami Letizia zaujala opäť. Zásluhu patrila aj voľbe jej šiat. Červený model s plisovanou štruktúrou a zapínaním okolo krku je veľmi trendový a okrem toho, že sa triafa do farby letnej sezóny aj jeho detail – viazanie či zapínanie okolo krku je odrazom aktuálnych trendov (o takýchto šatách sme písali – viac tu).

Červené šaty Wal G, predáva Zalando.sk za 24,99...
Červené plisované šaty Mango, predávajú sa za...
+7Červené šaty Clockhouse, predáva Zalando.sk za...

Šaty, ktoré si kráľovná Letizia obliekla počas večernej prechádzky s celou rodinou na Malorke, pochádzajú z dielne domácej firmy Mango – španielskeho odevného gigantu, ktorý sa predáva po celom svete a cenovo patrí medzi najdostupnejšie na európskom trhu s trendovou módou. Kráľovná Letizia si vybrala šaty, ktoré sa ešte stále dajú zohnať na niektorých predajných portáloch za menej ako 90 eur.

Vôbec však nemusíte naháňať rovnaký model, aký nosí španielska kráľovná. Letné plisé v červenej farbe a rozmanitých strihoch sa dá nájsť aj u iných značiek a my vám prenášame pár tipov od nás. A ak by vám nestačilo, pozrite si aj modely šiat s viazaním okolo krku, ktoré nosí napríklad aj Jennifer Lopez. Viac v galérii nižšie.

Dámske plisované midi šaty s viazaním okolo...
Dámske šaty s batikovým efektom okolo krku...
+10Dámske vzorované šaty s viazaním okolo krku...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #červená #model #kráľovná Letizia

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...