Absolútne perfektné šaty na leto? Nosí ich aj Jennifer Lopez, my máme 12 tipov, aj za pár desiatok eur

Hodia sa na cestu na pláž, prechádzku večerným letoviskom, môžete si ich obliecť do reštaurácie, ale dokonca aj na svadbu či párty.

21.07.2023 00:00
Jennifer Lopez Foto:
Herečka a speváčka Jennifer Lopez v šatách s viazaním okolo krku.
debata

Variabilita šiat, ktoré vám predstavujeme, je skutočne veľká. A ich popularita tomuto faktu priamo aj úmerná. Len pred pár dňami sa na návšteve reštaurácie The Ivy objavila americká speváčka a herečka Jennifer Lopez v červených šatách s viazaním okolo krku. Aby sme boli presnejší, v tomto prípade šaty zdobila kovová spona, na ktorú boli pripnuté tenšie pruhy látky držiace model okolo krku.

Andrea Verešová Čítajte viac V sexi strihu ako Verešová či nežná biela podľa Schneiderovej: Letná párty či svadba? Máme 20 tipov na módu podľa hviezd

Popularita takto riešených šiat, ktoré v angličtine majú tiež názov „halter dress“ alebo „halter neck dress“ je celkom pochopiteľná práve v letnom období. Modely odhaľujú ramená a ruky, často aj veľkú časť chrbta, no pritom stále sedia tak, ako majú a zakryjú všetko dôležité.

Dámske plisované midi šaty s viazaním okolo...
Dámske šaty s batikovým efektom okolo krku...
+10Dámske vzorované šaty s viazaním okolo krku...

Vzdušnosť materiálov a strih prispievajú tiež k tomu, aby sa model šiat s viazaním okolo krku radil medzi obľúbené. Lopezovej verzia siahajúca až po zem je klasickejšou podobou modelu, v ponuke reťazcov, ale aj luxusných značiek sú však tiež modelky s midi dĺžkou, prípadne koktejlové šaty, ktoré si priam pýtajú „ukázať“ na nejakej letnej svadbe či oslave narodenín.

zväčšiť Dámske prúžkované šaty okolo krku NA-KD,... Foto: archív značky
Dámske prúžkované šaty okolo krku NA-KD Dámske prúžkované šaty okolo krku NA-KD, predáva Zalando.sk za 99,95 eura.

Pozrite si naše inšpirácie, ktoré sme pre vás vybrali v ponuke rozličných módnych značiek. Možno medzi nimi nájdete práve tú svoju…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #šaty #Jennifer Lopez #popularita #trend

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....