V sexi strihu ako Verešová či nežná biela podľa Schneiderovej: Letná párty či svadba? Máme 20 tipov na módu podľa hviezd

Leto je obdobím, keď sa koná najviac svadieb, ale tiež rodinných osláv, narodeninových večierkov či letných žúrov. Pri takejto príležitosti sa vždy objaví aj dilema - čo si vlastne obliecť.

18.07.2023 00:00
Andrea Verešová Foto:
Aj slovenská modelka Andrea Verešová sa objavila na akcii Moët & Chandon na terase hotela Thermal v Karlových Varoch.
debata

Vyriešiť ju vám pomôžu možno inšpirácie od známych českých či slovenských tvárí, ktoré už aj počas tohto leta absolvovali nejedno podujatie. Napríklad na nedávnom festivale v Karlových Varoch sa takto predvádzali desiatky známych žien. Letné šaty, nohavicové overaly, spojenie denimových kompletov či modely, ktoré balansujú na hranici denného a večerného šatníka – nájsť sa dá v domácich vodách za posledné týždne naozaj všeličo a takmer všetko.

Pavlína Pořízková Čítajte viac 30, 40 aj 50 plus... na veku naozaj nezáleží, biele šaty sú dokonalá voľba: Presvedčí o tom Dara, Verešová aj Pořízková

Ak patríte medzi dámy, ktoré rady zdôraznia svoju fyzickú príťažlivosť a rady tiež dodávate svojmu vzhľadu trochu sexepílu, môžete sa inšpirovať napríklad slovenskou modelkou Andreou Verešovou a jej letnými šatami s potlačou a volánikmi. Model s kratším predným dielom odhaľoval nohy v šnurovacích sandálikoch na podpätku. Zaujímavý detail okolo krku dodával kreácii nádych exotickosti.

Speváčka Dara Rolins.
Herečka Sara Sandeva v šatách z dielne Anamé.
+17Česká herečka Jana Plodková na benefičnej akcii...

Sexy bol aj model šiat topmodelky Denisy Dvořákovej. Prestrihy, jeden rukáv, elastický materiál, odhalený kúsok kože tam či hentam. Moderná a svieža podoba sexy kreácie nemohla vyzerať lepšie.

zväčšiť Česká herečka Jana Plodková na benefičnej akcii... Foto: BB Media Consulting
Jana Plodková Česká herečka Jana Plodková na benefičnej akcii Přípitek na dobrou věc.

Niektoré dámy naopak, namiesto sexi strihov a odhaľujúcich modelov volia radšej kreácie s voľnejším strihom, prípadne maxišaty, letné tunikové šaty po zem či modely s riasením, drapériou alebo zavinovacím detailom. Herečka Jana Plodková, jej kolegyňa Petra Nesvačilová či topmodelka Pavlína Pořízková sú zdrojmi inšpirácie práve v tomto duchu.

Jej telo, Natália Germáni Čítajte viac Krásna Natália Germáni to tajila niekoľko mesiacov, potom si vzala ružové šaty a tajomstvo odhalené! Bude z nej...

Ak je „libo“ nohavice, aj takéto letné looky sú v kurze. A mnohokrát vyslovene žiadané. Herečka Jitka Schneiderová v širokých bielych nohaviciach a topom na jedno rameno či slovenská speváčka a herečka Alžbeta Ferencová v nohaviciach ležérnejších, ktoré doplnila vzorovaná blúzka – to sú inšpirácie, ktoré budú vyhovovať dámam s trochou praktického prístupu k letnej garderóbe.

zväčšiť Speváčka a herečka Monika Absolonová. Foto: Profimedia
Monika Absolonová Speváčka a herečka Monika Absolonová.

A potom tu máme aj dekoratívne modely, ktoré pôsobia romanticky a nesú v sebe nádych či punc spoločenského dress-code. Reč je napríklad o kratších koktejlových šatách s výraznou aplikáciou na ramene, aké nedávno predviedla Monika Absolonová či šaty s nadýchanými rukávikmi od Dary Rolinsovej. Viac si pozrite v našej galérii. Letných modelov tam nájdete naozaj niekoľko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #krása #šaty #móda #Andrea Verešová #Pavlína Pořízková #Jitka Schneiderová #Jana Plodková #letný look

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...