30, 40 aj 50 plus... na veku naozaj nezáleží, biele šaty sú dokonalá voľba: Presvedčí o tom Dara, Verešová aj Pořízková

Kedy inokedy, ak nie v lete... áno, toto je správne obdobie, aby ste si na seba vzali snehobielu farbu. Na festivale vo Varoch hrá prím.

03.07.2023 14:00
Pavlína Pořízková Foto:
Česká rodáčka, modelka, herečka a spisovateľka Pavlína Pořízková.
debata

Počas uplynulých dní sa na podujatiach spojených s aktuálnym 57. ročníkom filmového festivalu v Karlových Varoch objavilo niekoľko známych žien odetých v bielej farbe. Zatiaľ čo, jasný a žiarivý odtieň bielej bol spojovacím motívom, nositeľky, ktoré sa pre ňu rozhodli boli celkom rozdielne. Typovo, vekovo či farbou vlasov. Pri všetkých však zároveň platilo, že biela farba jednoducho ženám pristane.

Česká topmodelka Denisa Dvořáková na párty v...
Slovenská modelka Andrea Verešová na jednej z...
+3Česká topmodelka Pavlína Němcová na párty banky...

Na párty jednej z českých bánk sa objavili napríklad topmodelky Denisa Dvořáková, Pavlína Němcová či Pavlína Pořízková. V prípade prvej sa zúročila voľba nohavicového kompletu s topom na jedno rameno, ktorý mal veľmi súčasný a moderný šmrnc. Po boku 34-ročnej krásky, ktorá sa v minulosti objavila aj na titulnej strane magazínu Vogue, žiarili aj jej kolegyne, ktoré už prekročili päťdesiatku.

zväčšiť Česká topmodelka Denisa Dvořáková na párty v... Foto: Profimedia
Denisa Dvořáková Česká topmodelka Denisa Dvořáková na párty v Karlových Varoch.

Očarujúca Němcová si vybrala jednoduchý večerný model a aranžovaným pruhom látky na zadnom dieli, 58-ročná Pořízková bola absolútnou divou v snehobielych šatách so stojačikovým golierikom a jedným predĺženým rukávom, ktoré zároveň v prestrihu odhaľovali časť jej torza.

Topmodelka Daniela Peštová v kreácii Jamamme. Čítajte viac Móda z Varov: Peštová uchvátila, Dara Rolins aj Plodková odhalili štíhly driek. A model najodvážnejší? Má ho na svedomí táto Češka

Na bielu farbu stavila aj herečka Jitka Schneiderová, ktorá sa objavila na charitatívnej akcii v sobotu popoludní, no tiež dve známe Slovenky. V prípade Andrey Verešovej išlo o klasický sexi look s antickým nádychom, zatiaľ čo Dara Rolins prekvapila nežnou kombináciou topu s nadýchanými rukávmi a tubovou sukňou. Viac si pozrite v galérii, fotografiu Dary Rolins z Instagramu nájdete na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Andrea Verešová #Dara Rolins #Pavlína Pořízková #biela farba #Jitka Schneiderová #Denisa Dvořáková

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...