Čím staršia, tým zvodnejšia! Krásna Kate Beckinsale oslávila 50, pozrite si jej 15 TOP momentov z červeného koberca

Málokto by tomu veril, ale pred pár dňami oslávila rovných päťdesiat. Londýnska rodáčka Kate Beckinsale púta pozornosť krásou, nie vždy vydarenými filmami a s pribúdajúcimi rokmi ajk väčšou módnou odvahou.

01.08.2023 09:30
Kate Beckinsale Foto: ,
Herečka Kate Beckinsale na podujatí Vanity Fair Oscar Party v marci 2022.
debata

Hnedovláska, ktorá sa narodila 26. júla 1973, zaujala vo viacerých filmoch, medzi inými Veľa kriku pre nič, Láske na stope či Pearl Harbor, ale azda najväčší úsmev zaznamenala s rolou charizmatickej upírky v sérii Underworld.

Tanga nohavičky Čítajte viac Kilá mi nevadia, na dovolenku balím tangá... Niektoré štáty ich majú zakázané, no tieto plavky dnes už nosí každá žena

Pozornosť médií pútala odjakživa svojím zjavom. S postavou modelky a pôvabom, ktorí mnohí prirovnávajú k výzoru bábiky, bola magnetom od momentu, čo prvýkrát vkročila na červený koberec.

Herečka Kate Beckinsale na akcii Screen Actors...
Herečka Kate Beckinsale na filmovej premiére v...
+12Herečka Kate Beckinsale na podujatí magazínu...

Práve na ňom mal pritom jej štýl určitý vývoj. Na Beckinsaleovej sa dá pozorovať výraznejšia odvaha aj experimentovanie so strihmi či odhaľujúcimi modelmi – a to omnoho viac s pribúdajúcim vekom. Kým kedysi ako čerstvá mama dcéry Lilly, ktorej otcom je herec Michael Sheen, sa predvádzala skôr v tubových šatách alebo decentných róbach, ako dcéra rástla a Kate zrela, jej štýl sa stal zvodnejší, dramatickejší a provokatívnejší.

zväčšiť Herečka Kate Beckinsale na akcii ComicCon v... Foto: SHUTTERSTOCK
Kate Beckinsale Herečka Kate Beckinsale na akcii ComicCon v roku 2011.

Naposledy to potvrdila aj na filmovom festivale v Cannes, kam vyrazila v priehľadnom šortkovom overale doplnenom masívnou bálovou sukňou od dizajnéra Georgesa Chakru. Štýl čerstvej 50-ničky právom budí pozornosť a my vám prinášame výber 15 najlepších lookov očarujúcej Kate.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Kate Beckinsale #štýl #zvodná #jubileá hviezd

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....